Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum. 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye sorun çözülebilir mi?
Ben kablo alıp kasayı modeme bağladım öyle en az 50Mbps alırsın ki ben öyle alıyorum ama bizim internet 100Mbps değil belki sen 100Mbps alırsın. Eğer ki WiFi adaptörü kullanıyorsan...
Kullandığım internet TurkNet ve Rize'de yaşıyorum. 100Mbps internet verdiği söyleniyor modem salonda ve odam ile arasında 10-15mt civarı mesafe var odaya evde bulduğum rooter ASUS RT-12'yi taktım ve aldığım internet değeri çok az Valorant oynarken sabit 40ms ve bir anda fırlıyor düşüyor PC'yi yeni aldım oynun zevki çıkaramıyorum 300-400TL'ye sorun çözülebilir mi?
Rekabetçi türde oyunlar oynuyorsanız modeminize wifi yerine ethernet kablosu ile bağlanmanızı öneririm. Zaten bunun dışında yapabileceğiniz pek de bi'şey yok, bulunduğunuz muhitin altyapısı ve servis sağlayıcınız ne hız verirse onu alırsınız.
Merhaba yaklaşık 2-2.5 hafta öncesine kadar internetle alakalı çok problem yaşadım ve bununla alakalı belki 3 belki 4 tane konu açtım. Pekte bir sonuç elde edemedim çünkü herkes aynı şeyi söylüyordu. Ben internetimle alakalı yavaşlıktan çok şikayetçiyken bir de kopma sorunları baş göstermeye...
www.technopat.net
Kablolu bağlantıda bile düşük hızlar alıyorsan, CRC hataları olabilir modem arayüzünden kontrol edebilirsin. Kablolu bağlantıda senin yapacağın pek bir şey yok ISS ile görüşmen gerekiyor.