İnternet çok yavaşladı

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Selamünaleyküm yıllardır aynı interneti kullanmaktayım ama son 2 ay içinde internette çok fazla yavaşlama hissediyoruz ailecek. "Speedtest" sitesinden hız testi yapınca paketimle eş değer değerler (120-130)Mbps çıkıyor.
Telefonda bilgisayarda video, Reels izleme, sitelere girme gibi aktiviteler yapınca çok fazla yavaşlık oluyor. İndirme yapınca hızda bir sorun olmuyor. Farklı tarayıcılar denedim; modeme reset attım ama nafile. Bir öneriniz veya çözümünüz var mıdır? Teşekkürler, iyi akşamlar.
Technopat'e bile girerken 30 saniye bekliyorum resmen o derece :)
İnternet: Vodafone 100 Mbps fiber internet.

Selamünaleyküm yıllardır aynı interneti kullanmaktayım ama son 2 ay içinde internette çok fazla yavaşlama hissediyoruz ailecek. "Speedtest" sitesinden hız testi yapınca paketimle eş değer değerler (120-130)Mbps çıkıyor.
Telefonda bilgisayarda video, Reels izleme, sitelere girme gibi aktiviteler yapınca çok fazla yavaşlık oluyor. İndirme yapınca hızda bir sorun olmuyor. Farklı tarayıcılar denedim; modeme reset attım ama nafile. Bir öneriniz veya çözümünüz var mıdır? Teşekkürler, iyi akşamlar.
Technopat'e bile girerken 30 saniye bekliyorum resmen o derece :)
İnternet: Vodafone 100 Mbps fiber internet.

Vallahi hocam konudan alaksiz gelebir ya da alakasi vardir bilemiyorum fakat gecenlerde bizim buraya fiber geldi bizde direkt 200mgibt e gectik Türk Telekom'un kendi modemi ehternetten 170 mgibt de falan tikaniyordu gittim Vatan'dan ASUS AX52 Pro aldim taktim kurdum kurulumu zordu biraz birkaç saat ugrastim benim cahillimdan kaynalikli sanirm şu an 220mgibt veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı