İnternet değerlerim iyi mi?

Estağfurullah. Buradaki konu, yani benim bahsettiğim durum, Wi-Fi kanalı ile ilgili değildi. SNR yüksek, 102DSLAM'a ile, 100Mbit bile kaldırır durumda. TurkNet'e geçince, 102000DSLAM kilidi koyarlar büyük ihtimalle. Baktın aynı hizmeti alıyorsun (16Mbps) TurkNet ile iletişime geçersin, hızını 100Mbit'e yukseltirsin, çünkü TurkNet'te hangi hızı alırsan al, odedigin para aynıdır. Aklında olsun.

Hocam gene düştü çekim gücü ailemle konuşim bir iptal etmeye çalışalım bu durumda cayma bedeli olmadan iptal ettirebiliyor muyuz?
 
Hocam gene düştü çekim gücü ailemle konuşim bir iptal etmeye çalışalım bu durumda cayma bedeli olmadan iptal ettirebiliyor muyuz?
Çekim gücü derken, wifi'deki çeltik mi düşüyor yoksa, çeltik ile beraber internet hızı mi? Birde hangi, iss (internet servis sağlayıcısı)nı kullaniyosun? Taahhüt var ise, cayma bedeli çıkar.
 
Çekim gücü derken, Wi-Fi'deki çeltik mi düşüyor yoksa, internet hızı mi? Bir de hangi, ISS (internet servis sağlayıcısı)nı kullaniyosun? Taahhüt var ise, cayma bedeli çıkar.

Tik düşmüyor ama ne siteler yükleniyor ne de indirme yapabiliyorum hız düşmüş Türk Telekom.
 
Tik düşmüyor ama ne siteler yükleniyor ne de indirme yapabiliyorum hız düşmüş Türk Telekom.
Türk Telekom ise cayma bedeli çıkar. Turknet 500 TL ye kadar cayma bedelini karşılar. Senin sorunun 16mbit hız almak. 16mbit aileye yetmez. Bu arada 5ghz ve 2.4ghz desteği var mı modeminin? 5ghz'de tam hızı alırsın. Bir de Bluetooth kulaklık kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ve wifi 2.4ghz de ise, çakışma olur. İnternetin kullanılmaz hale gelir.
 
Türk Telekom ise cayma bedeli çıkar. TurkNet 500 TL'ye kadar cayma bedelini karşılar. Senin sorunun 16Mbit hız almak. 16Mbit aileye yetmez. Bu arada 5GHz ve 2.4GHz desteği var mı modeminin? 5GHz'de tam hızı alırsın. Bir de Bluetooth kulaklık kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan ve Wi-Fi 2.4GHz de ise, çakışma olur. İnternetin kullanılmaz hale gelir.

Modemin GHz değerini nasıl değişebilirim?
 
Maalesef 5ghz desteklemiyor. 2.4ghz desteği var. Dolayısıyla değiştiremezsin. Bak, ailenle konuş, türk Telekom ile konuşsun, 500 TL ye kadar turknet cayma bedelini karşılar. Bunu belirt. Türk Telekom ile konuşsun, ne kadar cayma bedeli cikacak vs. Duruma göre bakarsın. Daha sonrasında sana güzel modem öneririm. O modem ile 100mbit hızı alırsın, hattin kaldırıyor. Fiyat aynıdir turknette. 400 TL. (Şuan için) Vlan id, ppoe kısımlarını hallederim, güzelce kullanırsın. Eğer turknete geçersen bana yaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı