İnternet değerlerim iyi mi?

Müşteri destekleri alternatif firmaların çoğunda iyi değil. Superonline altyapisi üzerinden de 100Mbit alabiliyor musun? Çünkü bana attığın ekran görüntüsü t. T altyapı, ekran görüntüsü. Millenicom üzerinden altyapı sorgulaması yapar misin?

1717232259041.png

Hocam yukarıdaki korsan linklerine takılmayın yeni PC aldıktan sonra korsanı bıraktım.

Turkcell Superonline'dan altyapı sorgulaması yapar misin eğer ki FTTH Superonline var ise; modem almana gerek kalmaz. Çünkü Millenicom'da 200Mbps üstü hız var diyor Superonline altyapısı için. Bakır değil Superonline. Direkt FTTH.

Girmiş olduğunuz adresinizde fiber, ADSL, Kablonet altyapılarımız mevcuttur. Altyapınıza en uygun kampanyayı seçip, ev interneti siparişinizi kolayca oluşturmak için hemen başvur alanına tıklayabilirsiniz. Böyle bir yazı çıktı.

Bir de binada bir tane kutu var Superonline'a ait.

Turkcell Superonline'dan altyapı sorgulaması yapar misin eğer ki FTTH Superonline var ise; modem almana gerek kalmaz. Çünkü Millenicom'da 200Mbps üstü hız var diyor Superonline altyapısı için. Bakır değil Superonline. Direkt FTTH.

Hocam bugün akşam müsait olurum galiba babamla bir iki işim var da.

Girmiş olduğunuz adresinizde fiber, ADSL, Kablonet altyapılarımız mevcuttur. Altyapınıza en uygun kampanyayı seçip, ev interneti siparişinizi kolayca oluşturmak için hemen başvur alanına tıklayabilirsiniz. Böyle bir yazı çıktı.

Bir de binada bir tane kutu var Superonline'a ait.

Hocam bugün akşam müsait olurum galiba babamla bir iki işim var da.
Sende direkt ftth var. Superonline ofdk var ise. Modem alma sakın. Akşam gel konuşalım.

Sende direkt FTTH var. Superonline ofdk var ise. Modem alma sakın. Akşam gel konuşalım.

Hocam şimdi biraz müsaitim eğer sizde müsaitseniz anlatabilirsiniz ama aklıma takılan şu bu şey için Superonline'lı olmak lazım ama o da çok pahalı yanlışım varsa düzeltin hocam .

Hocam şimdi biraz müsaitim eğer sizde müsaitseniz anlatabilirsiniz ama aklıma takılan şu bu şey için Superonline'lı olmak lazım ama o da çok pahalı yanlışım varsa düzeltin hocam .
Şimdi şöyle, senin altyapın türk Telekom tarafında VDSL, yani bakır kablo.

Fakat Superonline olarak ftth yani fiber altyapin var. 1000mbps'ye kadar alabilirsin.

Eğer ki Türk telekom altyapısı üzerinden, milenicom ile devam edeceksen, yeni modem şart.

Fakat milenicom Superonline altyapısı üzerinden devam edeceksen modem almiyacaksin. Çünkü altyapı türü ftth olduğu için, sana ont+ router verecekler.

Bence Superonline altyapısından devam et. Çünkü ftth yani, eve kadar fiber. Modemde almak zorunda kalmazsin. Aslında Superonline, ftth tarafinda , türk Telekom ftth göre daha ucuz, port kiralari daha ucuz. Bence Superonline daha iyi

Son düzenleme:
Şimdi şöyle, senin altyapın Türk Telekom tarafında VDSL, yani bakır kablo.

Fakat Superonline olarak FTTH yani fiber altyapin var. 1000MBPS'ye kadar alabilirsin.

Eğer ki Türk Telekom altyapısı üzerinden, Millenicom ile devam edeceksen, yeni modem şart.

Fakat Millenicom Superonline altyapısı üzerinden devam edeceksen modem almiyacaksin. Çünkü altyapı türü FTTH olduğu için, sana ONT+ router verecekler.

Anladım hocam ama TT netin cayma bedeli olmasa geçeriz hem ucuz ama yapacak bir şey yok ilk modem alalım en azından kenarda dursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı