508438
Hectopat
Konuşun t. T ile. 35Mbit için fiyat teklifi iste veya 50Mbit için. Ne diyecekler bakalım.
Annem uyanırsa inşallah.
Konuşun t. T ile. 35Mbit için fiyat teklifi iste veya 50Mbit için. Ne diyecekler bakalım.
16mbit yetmiyor, evden çalışıyorum (öyle bişey olmasa bile böyle de) 16mbit için fiyat çok fazla 35mbit veya 50mbit için 10 veya 20 TL farkla yukseltmek istiyorum de.Annem uyanırsa inşallah.
16Mbit yetmiyor, evden çalışıyorum (öyle bir şey olmasa bile böyle de) 16Mbit için fiyat çok fazla 35Mbit veya 50Mbit için 10 veya 20 TL farkla yukseltmek istiyorum de.
Evet, aynı model.Bu attığım önceki ile aynı mı hocam trendyol daha ucuz. (diğer attığım hepsiburadadaki Archerla)![]()
Tp-Link Archer Vr300 Ac1200 1200mbps Wireless Modem Router - Fiyatı, Yorumları
Tp-Link Archer Vr300 Ac1200 1200mbps Wireless Modem Router yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amazon.com.tr üzerinden al. Amazon.com.tr en güvenilir, en hızlı ve sorun yaşamazsın asla.Evet, aynı model.
Evet, aynı model.
Amazon.com.tr üzerinden al. Amazon.com.tr en güvenilir, en hızlı ve sorun yaşamazsın asla.
Trendyol ile aynı fiyat.
Sıkıntı yok satıcı vatan computer, güvenilirdir. Pazartesi gelir büyük ihtimal. Bu arada 16mbitten, 35 veya 50mbit için konuştun mu 20-30 TL fark koyarlar üstüne belki. 16mbit için fazla ödüyorsun.Hocam Trendyol'dan aldık bile taksitle.
Sıkıntı yok satıcı Vatan Computer, güvenilirdir. Pazartesi gelir büyük ihtimal. Bu arada 16Mbit'ten, 35 veya 50Mbit için konuştun mu 20-30 TL fark koyarlar üstüne belki. 16Mbit için fazla ödüyorsun.
Teknosa da güvenilirdir. Vatan, Teknosa , Trendyol, Hepsiburada, amazon.com.tr bunların hepsi güvenilirdir.Hocam Teknosa satıcısından almışız sıkıntı çıkar mı?
Teknosa da güvenilirdir. Vatan, Teknosa, Trendyol, Hepsiburada, amazon.com.tr bunların hepsi güvenilirdir.
Teknosa da güvenilirdir. Vatan, Teknosa, Trendyol, Hepsiburada, amazon.com.tr bunların hepsi güvenilirdir.
Estağfurullah. Hobi değil, daha öncesinde türk telekom sahada da çalıştım, network işleri de yaptım, yazılım da yaptım, şimdiki işim başka bir sektör fakat, öğrendik birşeyler diyelimHocam vallahi üşenmeden yardım ediyorsunuz nasıl bu kadar bilgilendiniz hobiniz mi yoksa mesleğiniz mi var internet üzerine.
Sizi de çok yordum özür dilerim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.