İnternet değerlerim nasıl?

kaanbeyinix1

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internet hız ve hat değerlerim sizce nasıl? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Değerlerde bir sorun varsa önerilerinizi beklerim. Bu arada bufferbloat ayarlarını yaptım Max bu kadar düşürebildim, upload bufferbloat sorunu var.

ISS: Türk Telekom.
Paket / hız: 100 Mbps kadar.

Hat değerlerim ile ilgili bütün resimler ektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231225_220214_Speedtest.jpg
    Screenshot_20231225_220214_Speedtest.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20231225_220259_Speedtest.jpg
    Screenshot_20231225_220259_Speedtest.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20231225_220338_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231225_220338_Samsung Internet.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20231225_221212_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20231225_221212_Samsung Internet.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşlar, internet hız ve hat değerlerim sizce nasıl? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Değerlerde bir sorun varsa önerilerinizi beklerim. Bu arada bufferbloat ayarlarını yaptım Max bu kadar düşürebildim, upload bufferbloat sorunu var.

ISS: Türk Telekom.
Paket / hız: 100 Mbps kadar.

Hat değerlerim ile ilgili bütün resimler ektedir.

Hız değerleri normal eğer Ethernet kablosu ile PC'ye bağlamadıysanız neyi beğenmediniz?

Hız kaybı var upload düşük.
75 Mbps pakette, 15 Mbps Upload Alıyordum, 100 Mbps Pakete geçtikten sonra 8 Mbps sabitlediler. Müşteri hizmetleri bu kadar alabilirsiniz diyor :D

Hız değerleri normal eğer Ethernet kablosu ile PC'ye bağlamadıysanız neyi beğenmediniz?

Wifi 5G bağlıyım, Ethernet ile değerler aynı. aksine bufferbloat sorunu oluşuyor kablo ile

75 Mbps pakette, 15 Mbps Upload Alıyordum, 100 Mbps Pakete geçtikten sonra 8 Mbps sabitlediler. Müşteri hizmetleri bu kadar alabilirsiniz diyor :D

Nms paketleri güncellenmedi ondan dolayı bu durumda yani manuel şekilde yeni uploadlar dağıtılıyordu siz yeniden paket tanımlatınca eski upload a dönmüş.

TurkNet müşteri hizmetleri bu konuda çok anlayışlı ve hemen yeni upload hızlarını tanımlıyor ancak TT duymazlıktan geliyor.

Nms paketleri güncellenmedi ondan dolayı bu durumda yani manuel şekilde yeni uploadlar dağıtılıyordu siz yeniden paket tanımlatınca eski upload a dönmüş.

TurkNet müşteri hizmetleri bu konuda çok anlayışlı ve hemen yeni upload hızlarını tanımlıyor ancak TT duymazlıktan geliyor.
Anladım, taahhüt bitsin aynı gün TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum, her konuda destek veriyorlar, TurkTelekom ise her geçen gün sorun yaşatıyor, ve kendi yaptığı hatayı onarmayı bile başaramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı