İnternet değerleriniz nasıl?

İlk paketinizi yazın. İkincisi speedtesten test yapın ve ADSL mi kullanıyorsunuz vdls mi kullanıyorsunuz belirtin.

Tabi hocam 8Mbps ADSL kullanıyorum altyapım 80Mbps VDSL detekliyor Speedtest açmıyor yüksek pingden ötürü lakin sabahki test sonucu var onu atayım Speedtest'de genelde 1600 1100 gösteriyor normalde de 80 falan oluyordu yüksek pingden şikayetçiydim lakin bugün saniyelere çıktı.
 
Peki beni yanlış anlamazsanız mesela 100 Mbps veya 200 Mbps size yeterli olmuyor muydu?
Yanlis anlayacak ne var canim :)

Yetmiyor, isim internet uzerinden oldugundan ve cok yuksek boyutlu dosyalar alip/gondermek zorunda oldugumdan dolayi yuksek internet hizi benim icin elzem. Keske bulungudugum adreste baska bir servis ayni hizi saglayabilseydi de bu rakamlari vermek zorunda kalmasaydim.

Ayrica oglum ve kizim surekli okul (zoom) ve oyun basindalar, onlar da interneti emcukluyor bir yandan :)
 
Inked22222222222_LI.jpg
 
Yanlis anlayacak ne var canim :)

Yetmiyor, isim internet uzerinden oldugundan ve cok yuksek boyutlu dosyalar alip/gondermek zorunda oldugumdan dolayi yuksek internet hizi benim için elzem. Keske bulungudugum adreste baska bir servis ayni hizi saglayabilseydi de bu rakamlari vermek zorunda kalmasaydim.

Ayrica oglum ve kizim surekli okul (Zoom) ve oyun basindalar, onlar da interneti emcukluyor bir yandan :)

Hocam Beşiktaş'ta 100Mbps çıktı İstanbul'da oturuyorsanız oraya taşıanbilirsiniz internet parası azalır sanırım bir tık edit: Hocam zaten 860 alıyormuşsunuz bir sorum olacak yüksek boyutlu oyunlardan hangileri ne kadar sürede iniyor acaba?
 
Hocam Beşiktaş'ta 100Mbps çıktı İstanbul'da oturuyorsanız oraya taşıanbilirsiniz internet parası azalır sanırım bir tık edit: Hocam zaten 860 alıyormuşsunuz bir sorum olacak yüksek boyutlu oyunlardan hangileri ne kadar sürede iniyor acaba?
Istanbul, Gokturk'te yasiyorum zaten

Ilk baglanti denemelerinde 916 aliyordum, su anda aksam saati olunca normal biraz yavasliyor. Steam uzerinden 30-40mbit peak gorebiliyorum, ancak diger fazla mesgul olmayan servislerden saniyede 90-100mbyte kadar indirme hizi alabiliyorum.
 
İstanbul, Gokturk'te yasiyorum zaten.

Ilk baglanti denemelerinde 916 aliyordum, su anda aksam saati olunca normal biraz yavasliyor. Steam uzerinden 30-40MBIT peak gorebiliyorum, ancak diger fazla mesgul olmayan servislerden saniyede 90-100MBYTE kadar indirme hizi alabiliyorum.

Yani küçük bir hesapla 1GB'ı 10snde desek 15dk da GTA 5 iniyor muazzam ama fiyatı da yüksek.
 
Altyapı 85mbps desteklemesine rağmen paket olmadığı için 47mbps alıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
Keske bulungudugum adreste baska bir servis ayni hizi saglayabilseydi de bu rakamlari vermek zorunda kalmasaydim.
Hocam eğer sitede yaşıyorsanız TurkNet Gigafiber altyapısı talep edebilirsiniz. İstanbul/İzmir'de yaşayıp aynı zamanda sitede oturanlar eğer başvuru yaparsa TurkNet, Gigafiber altyapısını masrafsız döşüyor.
İlk 6 ay 1000/1000 hız tanımlıyorlar hangi paketi alırsanız alın. Daha sonrasında 1000 download/150 upload olan paketi 270 TL ve SOL'e göre çok uygun bu fiyat. Sitede oturuyorsanız bir bakın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı