İnternet değerleriniz nasıl?

Sizin internet ADSL değil. ADSL teknolojisi kullanılarak bu download ve upload verilmesi en yeni ADSL teknolojisi ile dahi mümkün değildir.

Hocam Kablonet özel fiber tarzı bir hat çekmiş o yüzden bu hız ADSL olduğunu biliyorum. Çünkü bir de Türk Telekom modemi var. 12 MB/sn veriyor o.

Fiber değil mi? Bende Kablonet kullanıyorum iste test sonuçlarım üste senin normal değil fiber ise bir görüş ara derim.

Benim fiber değil zaten. Farklı bir kabloyla getiriyorlar bizim apartmana.
 
Başlıyorum.

Eki Görüntüle 769763

Var mı daha kötüsü? 😎 😎 ( Valorant indirmeye başlayınca 2'ye kadar düşüyor download. Bir de bu Zoom açıkken yapılmıştır. Normalde 11 download 1 gibi upload. 20 ping gibi.)

Bugün itibariyle türknet özügr iletişim ekstra aldım normalde 35mpbs idi ekstra paket ile 100 mbps yükselttim ve şuan sabit 82 alıyorum fakat sadece kablolu bağlantıda wifi'da alamıyorum. Nedeni ise modemim 2.4ghz :( Sizin interneti gördükten sonra wifi'a bile şükrettim, umarım daha iyilerini alırsınız.
Adsız.png
 
Bugün itibariyle türknet özügr iletişim ekstra aldım normalde 35mpbs idi ekstra paket ile 100 mbps yükselttim ve şuan sabit 82 alıyorum fakat sadece kablolu bağlantıda wifi'da alamıyorum. Nedeni ise modemim 2.4ghz :( Sizin interneti gördükten sonra wifi'a bile şükrettim, umarım daha iyilerini alırsınız.Eki Görüntüle 771604
İnşallah kardeşim. Şuan taahhüt olduğu için böyleyiz. Çok kalmadı. Ama benim aklımda Turkcell Superonline var. Hayırlısı olsun diyelim be reis.
 

Geri
Yukarı