İnternet değerleriniz nasıl?

1607533460629.png


Allah herkese nasip etsin. Çok bir şey değil ama :)
 
Aklın varsa Superonline'dan uzak dur. Sürekli hat kesiliyor insanı kanser eder. Taahhüt de cabası.

Ben Superonline gibi düzenbaz şirket görmedim. Modemi iade ettirdiler sonra kredi kartımdan modem ücreti çekmişler. Fark etmesem 200 lira gidecekti. TTNET modem arızası olunca hiç umrunda olmuyor. Millenicom daha stabil internet, TTNET'in alt yapısını kullanıyor çoğunlukla. Müşteri hizmetleri iyi, hemen müdahale ediyorlar. TurkNet'te TTNET'in altyapısını kullanabiliyor 100Mbit'i destekliyor ama hiçbir zaman o 100 olmuyor müşteri hizmetlerini Allah bildiği gibi yapsın hiçbir zaman ulaşamazsın. Abone ol unut mantığı var diğer işlerini Online olarak hallediyorsun halledebilirsen. Aralarında en ucuz internet TurkNet 85 lira ama stabil bir hız sunamıyor.
 
Vodafone Net kullanıyoruz, paketimiz 24/2 hız veriyor. Altyapımız Kablonet DOCSIS. Hız konusunda bir sıkıntımız yok, neredeyse tamamını alıyoruz ancak ping, paket kaybı ve günaşırı internetin kısa süreli kopması gibi sorunlardan dolayı memnun değiliz.

Eki Görüntüle 770540

Kablonet ADSL hizmeti vermiyor, verse bile ADSL'de bu kadar yüksek almanız mümkün değil. Kablonet, DOCSIS ve FTTH ile hizmet veriyor.

Bende Vodafone Net kullanıyorum 25 Mbps download 4 upload ındırme ıslemlerınde hiç sorun yasamıyorum 3.5 4 MB arası ındırme yapıyor. Ama konu ping ve arada internet kesilmesine geldiğinde cidden o kadar iyi değil.
 

Geri
Yukarı