Internet Download Manager'i crackli kullanmak zararlı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Biliyorum ki sitede korsanlara destek verilmiyor, haksız da sayılmazsınız.
İlla ki sitede birçoğunuz IDM'yi crackli kullanıyordur.

IDM'nin crackinin içinde zaten birtek malware virüsleri çıkıyor.

Arkadaşlar, açıkçası IDM'ye 360TL verecek durumum yok, 50-100TL falan olsa neyse diyeceğim...

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ücretsiz alternatiflere yönelmek daha iyi olacaktır. IDM'nin can alıcı bir özelliği yoksa tabii senin için.

Biliyorum ki sitede korsanlara destek verilmiyor, haksız da sayılmazsınız.
İlla ki sitede birçoğunuz IDM'yi crackli kullanıyordur.

IDM'nin crackinin içinde zaten birtek malware virüsleri çıkıyor.

Arkadaşlar, açıkçası IDM'ye 360TL verecek durumum yok, 50-100TL falan olsa neyse diyeceğim...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben kullanıyorum. ( Umarım korsana teşvik sayılmaz :) ) Virüs programlarıyla da tarattım bir problem çıkmadı. Güvenilir bilindik sitelerden indiriyorum genelde sorun yaşamıyorum.

Crack'li kullanıyordum, Free Download Manager'a geçtim. Bedava alternatif. Tavsiye ederim size de. Kullanmasam da torrent dosya indirme özelliği de var FDM'nin. Hem korsan kullanmamış olursunuz. Konu crack olunca kimse bir şey olmayacağının garantisini veremez.

IDM doğal yolla yapmıştım crack sonra format atınca tekrar yapamadım sonra FDM indirdim memnunum. FDM kullandığımda benden önceki arkadaşın dediği gibi Torrent indirme özelliği de var crack sonrası virüs yeme ihtimali var mı gibi düşünmenize de gerek kalmaz.

Ücretsiz alternatiflere yönelmek daha iyi olacaktır. IDM'nin can alıcı bir özelliği yoksa tabii senin için.
Ben kullanıyorum. ( Umarım korsana teşvik sayılmaz :) ) Virüs programlarıyla da tarattım bir problem çıkmadı. Güvenilir bilindik sitelerden indiriyorum genelde sorun yaşamıyorum.
IDM doğal yolla yapmıştım crack sonra format atınca tekrar yapamadım sonra FDM indirdim memnunum. FDM kullandığımda benden önceki arkadaşın dediği gibi Torrent indirme özelliği de var crack sonrası virüs yeme ihtimali var mı gibi düşünmenize de gerek kalmaz.
Herhangi bir şey ücretsiz sunuluyorsa burada ürün siz oluyorsunuz. Bu kavramı göz önünde bulundurduğunuzda cevabı kendiniz bulabilirsiniz. 👍
Gençler olay o değil.
IDM'nin kullanım sebebi zaten dosyaları sıkıntısız, sorunsuz indirmesi...
FDM kullandım bir keresinde 4GB'lık dosya indirdim, hiçbir yerde bulamadığım dosyaydı.
Fakat sorunlu birşekilde inmiş ve açılmamıştı.
O günden beridir kullanasım gelmiyor FDM'yi.

Siber güvenlikte altın kural şudur. Bedava peynir fare kapanında bulunur. Bu husus bunun özetidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı