İnternet engelini kaldırma

Muhammet Bulut

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, internet hızımı yükselttim ve modemimi değiştirdim. Eski internetim ile +18 sitelere (yasalar gereği) erişim sağlayamasam bile aradığım zaman tarayıcımda görüntüleyebiliyordum. En basitinden biyolojik terimleri araştırdığım zaman bile fotoğraflarda görüntüleyemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Modem arayüz sekmesinden düzeltilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, internet hızımı yükselttim ve modemimi değiştirdim. Eski internetim ile +18 sitelere (yasalar gereği) erişim sağlayamasam bile aradığım zaman tarayıcımda görüntüleyebiliyordum. En basitinden biyolojik terimleri araştırdığım zaman bile fotoğraflarda görüntüleyemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Modem arayüz sekmesinden düzeltilebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

İnternet sağlayıcınız nedir?

Sanmıyorum. Ancak tarayıcı ayarlarından değiştirebilirsin +18 içeriklerin gözüküp gözükmeyeceğini

Hmm kulandığınız internet çocuk profilinde falan olabilir mi?

Google da güvenli arama seçeneğini kontrol edin öncelikle. Kapalı değilse kapalı yapın. Bulanıklaştır seçeneği belki seçilmiştir.
yok sağlayıcı eğer izin vermiyorsa güvenli arama ayarlarını değiştiremezsin

İnternetiniz aile profilinde veya çocuk profilinde olabilir müşteri hizmetlerini arayarak internet profilinizi değiştirmek istediğinizi belirtebilir veya öğrenebilirsiniz olmadı VPN açın anca öyle.

yok sağlayıcı eğer izin vermiyorsa güvenli arama ayarlarını değiştiremezsin
Bu sağlayıcı ayarları değil yalnız... Google ile oturum açtığınızda değiştirebiliyorsunuz. Servis sağlayıcı buna müdahale edemez. Tamamen Google hesabı ile ilgili bir ayardır.

Bu sağlayıcı ayarları değil yalnız... Google ile oturum açtığınızda değiştirebiliyorsunuz. Servis sağlayıcı buna müdahale edemez. Tamamen Google hesabı ile ilgili bir ayardır.

Ben de sağlayıcı müdahale edebiliyordu vallahi internet sağlayıcısı internet profili çocuk/aile profiliyse izin vermiyordu sanırım. Direkt kapalıydı açılmıyordu. :)

Dosya Ekleri

• tn.PNG
    tn.PNG
    46,9 KB · Görüntüleme: 68
Ben de sağlayıcı müdahale edebiliyordu vallahi internet sağlayıcısı internet profili çocuk/aile profiliyse izin vermiyordu sanırım. Direkt kapalıydı açılmıyordu. :)
Yok bu dediğim ayar tamamen hesapla alakalı. İşaretli olan dediğiniz de modem/server ya da firewall dan ayar yapılarak kısıtlanabiliyordu. Mesela zamanında bir pc nin sabit diskine yazmayı engelliyordum. Kimse birşey kuramıyordu 😁

Yok sağlayıcı eğer izin vermiyorsa güvenli arama ayarlarını değiştiremezsin.

İnternetiniz aile profilinde veya çocuk profilinde olabilir müşteri hizmetlerini arayarak internet profilinizi değiştirmek istediğinizi belirtebilir veya öğrenebilirsiniz olmadı VPN açın anca öyle.

Müşteri hizmetlerini aramak en mantıklı çözüm gibi geldi. Tarayıcımda engel olmadığını biliyorum. Herkese teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı