İnternet erişimi sınırlı sorunu

Xavien

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün windows 10'dan 8'e geri dönüş yaptım. Her şey yerli yerinde fakat wi-fi'den internete bağlandığımda simge üstünde ünlem işareti var ve sınırlı yazıyor.

Bu sıkıntı önceden 8'deyken de yoktu yeni modem getirdi servis böyle olmaya başladı. Modem markası ZTE diye bir şey.

Ek: Ayrıca ağ özelliklerindeki Çoğullayıcı Protokülü tiklenmiyor.

Benim bildiğime göre İnternet kesilince öyle olur ben de yaşamıştım. Hatta ünlem sarı renkte değil mi? Modemi kontrol et, işletim sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Benim bildiğime göre İnternet kesilince öyle olur ben de yaşamıştım. Hatta ünlem sarı renkte değil mi? Modemi kontrol et, işletim sisteminden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Nasıl anlatsam ki eski modemimizde win8 10 hepsinde yine aynı şekilde vardı. Ama bu yeni modem 10da bağlanıyor 8de baglanmıyor .İnternet erişimi yok sınırlı yazıyor.

Nasıl anlatsam ki eski modemimizde win8 10 hepsinde yine aynı şekilde vardı. Ama bu yeni modem 10da bağlanıyor 8de baglanmıyor .İnternet erişimi yok sınırlı yazıyor.
İyi de neden Windows 10'dan geri dönüş yaptınız ki? 8.1 desteği biterken siz tam tersine geri getrmişsiniz. Tekrardan Windows 10 kurulumu yapın derim.

İyi de neden Windows 10'dan geri dönüş yaptınız ki? 8.1 desteği biterken siz tam tersine geri getrmişsiniz. Tekrardan Windows 10 kurulumu yapın derim.

Windows 10'da ekran karti sorunu yaşadığım için dönmek istedim. Pc biraz eski olduğu için uyumsuzluklar olmuştu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı