Çözüldü Internet Explorer 11 Yanıt Vermiyor Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mymert

Hectopat
Katılım
30 Eylül 2014
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 8.1 de sistemle birlikte gelen IE 11 biranda takıldı, sonra kapattım ama artık açılmıyor. Her açmaya çalıştığım zaman program yanıt vermiyor yazısı geliyor. Yeniden başlattım, programı sıfırladım, kaldırmaya çalıştım ama kaldırılmıyor. Ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
Varsayılan tarayıcınız olarak Chrome'u ayarlayın ve kullanmaya devam edin. Internet Explorer'i ne yapacaksınız, onlarca alternatif var. Safari, Chrome, Firefox, Opera...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Alperen Ceylan Arkadaşım belki kullandığı bir sistem sadece IE destekliyor ve mecbur IE kullanıyor. Örneğin LUCA tarzı bir uygulama kullanıyorsa IE dışı tarayıcılarda yazılım her güncelleme sonrası hata verebiliyor, düzgün çalışmıyor vs. Bilip bilmeden yorum yapma.

@mymert Sol alt köşedeki Windows logosuna sağ tıklayın ve "Komut İstemi (Yönetici)" seçin. Ardından
komutunu girin. Yazılım otomatik olarak tüm Microsoft uygulamalarını ve Windows sistemini kontrol edecek. Bu sisteme bağlı olarak 45-60 dakika sürebilir. Sabırla bekleyin. Ardından hatalar mevcutsa otomatik olarak düzeltecektir. Düzeltme işlemi bitince CMD ekranında "CBS Log" adında bir yazı çıkacak. O yazı çıktığında sistemi yeniden başlatın ve IE'yi çalıştırmayı tekrar deneyin.
 
@SypeR Evet bazı programlar için gerekli IE yoksa tabii ki Chrome da kullanıyorum yoksa yorumu nasıl yazayım? :) Söylediklerinizi yaptım sorun çözüldü. Teşekkürler yardımınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı