Çözüldü İnternet Explorer nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Program yöneticisinde bulamadım. Dosyayı silmek istediğimde ise hata veriyor. Bazı dosyaları siliyor orada. Nasıl kaldırabilirim? (Win 8.1)

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Program yöneticisinde bulamadım. Dosyayı silmek istediğimde ise hata veriyor. Bazı dosyaları siliyor orada. Nasıl kaldırabilirim? (Win 8.1)

Denetim Masası > program kaldır > Windows özelliklerini aç/kapa > Internet Explorer seçeneğini kapatın
Revo Uninstaller Pro veya bu yöntemle yapılır hocam.

Ama denetim masasındaki yöntem daha garantili o program bazı Windows dosyalarını bozabiliyor

Çok teşekkür ederim bir ara bu yüzden bilgisayar formatlık oldu.https://www.technopat.net/sosyal/konu/kuecuekluekten-kalma-bir-anim.1259414/

Denetim Masası > program kaldır > Windows özelliklerini aç/kapa > Internet Explorer seçeneğini kapatın.

Ama denetim masasındaki yöntem daha garantili o program bazı Windows dosyalarını bozabiliyor.

Hiç birini bozmuyor, kafadan attınız hocam. Kalıntıları sildiği için daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…