- Makaleler
- 1
Program yöneticisinde bulamadım. Dosyayı silmek istediğimde ise hata veriyor. Bazı dosyaları siliyor orada. Nasıl kaldırabilirim? (Win 8.1)
Denetim Masası > program kaldır > Windows özelliklerini aç veya kapat > Internet Explorer 11'in tikini kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Eki Görüntüle 1092015
Program yöneticisinde bulamadım. Dosyayı silmek istediğimde ise hata veriyor. Bazı dosyaları siliyor orada. Nasıl kaldırabilirim? (Win 8.1)
Revo Uninstaller Pro veya bu yöntemle yapılır hocam.
Denetim Masası > program kaldır > Windows özelliklerini aç/kapa > Internet Explorer seçeneğini kapatın.
Ama denetim masasındaki yöntem daha garantili o program bazı Windows dosyalarını bozabiliyor.
Bunu yaptım, ama halen dosyası bulunuyor. Bunu silmek istediğimde aynı hatayla karşılaştım. Yeniden başlatmak mı gerek silinmesi için?Denetim Masası > program kaldır > Windows özelliklerini aç/kapa > Internet Explorer seçeneğini kapatın
Hiç birini bozmuyor, kafadan attınız hocam. Kalıntıları sildiği için daha mantıklı.
Bunu yaptım, ama halen dosyası bulunuyor. Bunu silmek istediğimde aynı hatayla karşılaştım. Yeniden başlatmak mı gerek silinmesi için?
@_fatih_kartal_ @misty rosetta @301517
Silinmez, sadece devre dışı bırakılır. Yeniden başlatmanız gerekir.Bunu yaptım, ama halen dosyası bulunuyor. Bunu silmek istediğimde aynı hatayla karşılaştım. Yeniden başlatmak mı gerek silinmesi için?
@_fatih_kartal_ @misty rosetta @301517 @InternetciMen
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.