İnternet Explorer'ı silelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ömer Erten

Kilopat
Arkadaşlar İnternet Explorer'ı sevmeyen arkadaşlar için videoyu hazırladım.

İyi seyirler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen bilgiler tamamen yanlış ve bilgisayarda sorunlar açacak derecede problemli. Internet Explorer, klasör haklarını kafanıza göre ayarlayıp silinmez. Internet Explorer Windows ile entegre geldiğinden dolayı Programlar > Windows Bileşenleri altından silinir. Lütfen yeterince bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir sonraki Update ile kullanıcların bilgisayarları bozulabilir. Mümkünse video silip yeni bir video çekin dediğim yöntemle anlatan. Aksi takdirde konu silinecektir.

Verilen bilgiler tamamen yanlış ve bilgisayarda sorunlar açacak derecede problemli. Internet Explorer, klasör haklarını kafanıza göre ayarlayıp silinmez. Internet Explorer Windows ile entegre geldiğinden dolayı Programlar > Windows Bileşenleri altından silinir. Lütfen yeterince bilgi sahibi olmadığınız konularda insanları yanlış yönlendirmeyin. Bir sonraki Update ile kullanıcların bilgisayarları bozulabilir. Mümkünse video silip yeni bir video çekin dediğim yöntemle anlatan. Aksi takdirde konu silinecektir.
Kusura bakmayın ben böle yıllar önce silmiştim bir sorunda çıkmadı Windows 7 Starter'dayken sonra Windows 7 Ultimate'ye geçtim Mikrofon açtım ve ilk videomdu.Size zahmet konuyu silermisiniz.Hevesim kaçtı yeni video çekmeyeceğim(Yanlış anlamayın videoları hevesten değil yardım olsun diye çekiyorum).Bu konuda beni uyardığınız için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı