İnternet garip davranıyor

devrimtoprak

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda oyun oynarken bir anda sunucudan atıldım. Önce geçici bir sorun olduğunu düşündüm ve hem bilgisayarı hem de modemi yeniden başlattım. Ancak sorun düzelmedi, aksine daha da kötüleşti. İnternet hızımda bir problem olmamasına rağmen bazı sitelere erişmem saatler sürüyor, bazılarına ise sorunsuz gire biliyorum uzun süre çözüm bulamayınca bilgisayarı formatladım ama maalesef sorun hala devam ediyor.
Örnek olarak eklediğim görsel, format attıktan sonraki 20-30 dakikalık sürede Microsoft Store'un açılışta bu şekilde kaldığını gösteriyor ve hâlâ bir değişiklik olmadı. Bu sadece Microsoft Store'a özel değil; çoğu uygulamanın kurulum dosyası da aynı şekilde takılı kalıyor.
Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerebilecek biri varsa, gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-27_000220720.png
    resim_2025-06-27_000220720.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 40
@sosyal123 Ne kadar istemesem de milenikom kullanıyorum.
Öğlen 2 den beri internet yok geçmiş olsun, türk telekom altyapısında sorun var dediler bana ama bütün arkadaşlarım internete bağlanabiliyor. Google ve Youtube'a girebiliyorum sadece ona da bilgisayardan, mobilde direkt bağlanılmıyor internete.

Sonunda dayanamayıp müşeteri hizmetlerini aradım ve altyapı arzası dediler yüksek ihtmale bir bahane dakat elimizdeki tek bilgi bu. Eğer bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı