devrimtoprak
Femtopat
Daha fazla
Yakın zamanda oyun oynarken bir anda sunucudan atıldım. Önce geçici bir sorun olduğunu düşündüm ve hem bilgisayarı hem de modemi yeniden başlattım. Ancak sorun düzelmedi, aksine daha da kötüleşti. İnternet hızımda bir problem olmamasına rağmen bazı sitelere erişmem saatler sürüyor, bazılarına ise sorunsuz gire biliyorum uzun süre çözüm bulamayınca bilgisayarı formatladım ama maalesef sorun hala devam ediyor.
Örnek olarak eklediğim görsel, format attıktan sonraki 20-30 dakikalık sürede Microsoft Store'un açılışta bu şekilde kaldığını gösteriyor ve hâlâ bir değişiklik olmadı. Bu sadece Microsoft Store'a özel değil; çoğu uygulamanın kurulum dosyası da aynı şekilde takılı kalıyor.
Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerebilecek biri varsa, gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Örnek olarak eklediğim görsel, format attıktan sonraki 20-30 dakikalık sürede Microsoft Store'un açılışta bu şekilde kaldığını gösteriyor ve hâlâ bir değişiklik olmadı. Bu sadece Microsoft Store'a özel değil; çoğu uygulamanın kurulum dosyası da aynı şekilde takılı kalıyor.
Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerebilecek biri varsa, gerçekten yardıma ihtiyacım var.