2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 9 Eylül 2020 #11 Öyle bir başlık açmışsınız ki, modeme Overclock yapacağız sandım
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #12 Hüseyin42 dedi: Bunun farkı ne oluyor? Kumandalı araçlarda sürekli görüyorum. Üstteki arkadaşla aynı anda yazmışım. Cevabı aldım. Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz. 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi frekansları arasında hız farkı var mı? Bu videomuzda test ediyoruz.
Hüseyin42 dedi: Bunun farkı ne oluyor? Kumandalı araçlarda sürekli görüyorum. Üstteki arkadaşla aynı anda yazmışım. Cevabı aldım. Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz. 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi frekansları arasında hız farkı var mı? Bu videomuzda test ediyoruz.
sakalansakaguldiye Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 33 9 Eylül 2020 #13 buff dedi: Daha ne olduğunu bile bilmeden niye geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben ne olduğunu bilmiyorum yazdigimi göremedim sadece ek ücret alınır mı diye sormuştum ama siz bilirsiniz.
buff dedi: Daha ne olduğunu bile bilmeden niye geçmek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ben ne olduğunu bilmiyorum yazdigimi göremedim sadece ek ücret alınır mı diye sormuştum ama siz bilirsiniz.