İnternet gidip geliyor

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Acer Nitro 5 AN515-57 laptopum var ve sürekli internet kesilip duruyor. Modem kullanmıyorum Hatay'da olduğumdan dolayı. Türk Telekom hala altyapı sağlayamadı ne gibi bir şey yapabilirim YouTube'dan birçok video izledim ama hiçbiri ise yaramadı mesela Truckers MP'yı açıyorum oyuna gir tuşuna basıyorum ve internet kesiliyor ne yapmam lazım.
Not: İnterneti telefondan paylaşıyorum ama telefonda herhangi bir problem yok.

Telefondan başka bir cihazla paylaştığınızda sorun ortadan kalkıyor mu?

Onu denemem lazım hemen deneyip size cevap yazacağım.

Herhangi bir sorun yok başka bir cihazda.
Hocam telefonunuzdaki mobil erişim noktası ayarlarını kontrol edin. Veri kullanımını kısıtlamış/sınırlandırmış olabilirsiniz.

Hocam telefonunuzdaki mobil erişim noktası ayarlarını kontrol edin. Veri kullanımını kısıtlamış/sınırlandırmış olabilirsiniz.

Yok hocam öyle değil görünüyor ama gidip geliyor.

Oyuna gir dediğim anda erişim kopuyor.

YouTube'dan 3 video denedim ama olmadı.

Hocam bilgisayarla ilgili bir sorun olabilir o zaman. Bu arada söylemeyi unutmuşum, ben de Hatay/İskenderundayım geçmiş olsun hocam.

Hocam bilgisayarla ilgili bir sorun olabilir o zaman. Bu arada söylemeyi unutmuşum, ben de Hatay/İskenderundayım geçmiş olsun hocam.

Teşekkürler size de geçmiş olsun bu arada Acer müşteri hizmetlerini aradım bende Windows 10 Pro kurulu bu sürüm arada sıkıntı çıkarıyormuş Windows 10 Home kuramı söyledi temsilci arkadaş şimdi internet olmadığı için oyunların yedeğini alıyorum az sonra format atacağım.

Teşekkürler size de geçmiş olsun bu arada Acer müşteri hizmetlerini aradım bende Windows 10 Pro kurulu bu sürüm arada sıkıntı çıkarıyormuş Windows 10 Home kuramı söyledi temsilci arkadaş şimdi internet olmadığı için oyunların yedeğini alıyorum az sonra format atacağım.
Teşekkür ederim hocam. Kolay gelsin umarım sorununuz format sonrası çözülür.

Hocam internetten aratarak bir numara buldum, deneyin isterseniz. +90 800 448 822 606

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı