İnternetim gün içerisinde zaman fark etmeksizin neredeyse tamamen kopuyor, yavaşlıyor.
Gün içerisinde yoğun vakitlerde bunun olabileceğini biliyorum ancak sorun gece 3-4 saatlerinde de olabiliyor. Ne zaman olduğu belirsiz. Müşteri hizmetlerini aradığımda "sorun gözükmüyor" cevabını alıyorum. Modem firmware güncel.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
İnternet sağlayıcı sorun yok diyorsa ya da bulunduğunuz bölgedeki -basit tabirle- internet kutusuna çok fazla yüklenim olmuyorsa sorun modem ya da (eğer tek cihazda problem yaşanıyorsa) cihazda donanımsal/yazılımsal olabilir.
İnternet sağlayıcı sorun yok diyorsa ya da bulunduğunuz bölgedeki -basit tabirle- internet kutusuna çok fazla yüklenim olmuyorsa sorun modem ya da (eğer tek cihazda problem yaşanıyorsa) cihazda donanımsal/yazılımsal olabilir.
Arayüz değer analizi yapacak teknik bilgim yok. Telekom sektöründen kalan bilgimle naçizane fikrimi ilettim. Sorun yok dense de biraz baskıyla arıza kaydı bırakabilir ya da hat değerlerinizi güncelletebilirsiniz.