İnternet hat değerleri iyi mi?

Görkem Gedik

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce çok fazla konu açtım internet yavaşlaması vs yüzünden. Bugün sorun çözüldü galiba. Sürekli kopmalar düşük SNR hat zayıflamasının yüksek olması vs. bazen 1 Mbps bazen 4 mbsp bazen 6 sürekli dalgalı bir indirme vardır. Şu an düzeldi galiba. Ekipler aradı düzeldi vs diye ADSL altyapıdayım gelen Max hız 18 diyor bende o zaman 15-16 Mbps'ye çekebilir miyiz vs dedim abi dedi hiç elleme sorun olur falanda değer gayet iyi neyse bende buraya yazmak istedim 100 metre ötede fiber var santral dibimde zaten VDSL 35 geçmek mantıklı mı?
Eski değerler:

Yeni değerler:

Hız testi sonucu(konum Rize):

Not: Yeni fotoğrafta var ama yine yazayım ADSL2 altyapı ve eskiden SNR marjin değeri sürekli değişiyordu artık küsürat arada 1 artıyor azalıyor falan bayağı düzeldi yani onu da eklemek istedim.

@İbrahim Güler.

Hocam burada bir şeye daha değinmek istiyorum daha önce santral meseafesi 40 metre diyordu şimdi 435 metre demeye başladı neden acaba?

Ne dediniz de hallettiler değerleri?

Hocam sürekli koplamar oluyor SNR derleri kötü pandemiden önce sıkıntısız daha yüksek hız alıyorduk vs dedim sonra zaten buradaki Türk Telekom ekipleri tandık galiba bir geldiler baktılar vs dalgalanma var hatta dediler çözülmedi uzun süre şimdi bu sabah bir ekip geldi şak diye halletiler nasıl oldu bilmiyorum.

@İbrahim Güler.

Eki Görüntüle 1257606

Hocam burada bir şeye daha değinmek istiyorum daha önce santral mesafesi 40 metre diyordu şimdi 435 metre demeye başladı neden acaba?
Bölgenizde yoğunluk var gibi. Rize pek yoğunluk olacak yer değil aslında ama yatırım kısıtlı. 40 metre gözükmeme sebebi sistemde belirli abonelere uzak dolaptan aboneli veriyor olmaları. Ancak siz yakın olan dolaba bağlısınız büyük ihtimal. Sistem bir hata olmuş olabilir. Bu değerler ile 435 metre imkansız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…