İnternet hat değerleri nasıl?

ibrahim32862

Kilopat
Arkadaşlar merhaba GIBIRNet kullanıyorum Türk Telekom alt yapısı ile. Arada çok nadir bağlantı gidiyor. Bağlantı gideceği zaman 2-3 kere gidip geliyor sonradan düzeliyor. Hat değerleri bu.

Screenshot_20250312_102822_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba GIBIRNet kullanıyorum Türk Telekom alt yapısı ile. Arada çok nadir bağlantı gidiyor. Bağlantı gideceği zaman 2-3 kere gidip geliyor sonradan düzeliyor. Hat değerleri bu.

Eki Görüntüle 2443702

Hat zayıflamanız çok fazla. Bunun sonucunda da upload değerleriniz olması gereken yerde değil.
Bina 10 yıldan eskiyse elektrikçi vasıtasıyla bina içi kabloyu yeniletebilirsiniz.

Eki yenileme şansınız varsa kablonun ucundan biraz keserek yenileyin.

Modeminiz TP-Link TD-W9970 olması lazım. Bu eski modem bunu da değiştirmeyi düşünebilirsiniz.

Evet 2017'den beri aynı modemi kullanıyorum modem iyi degilmi sizce bugün 4 gün olmuş bağlantı gitmemiş hiç internet sağlayıcıdan olabilir mi sizce.

Evet 2017'den beri aynı modemi kullanıyorum modem iyi degilmi sizce bugün 4 gün olmuş bağlantı gitmemiş hiç internet sağlayıcıdan olabilir mi sizce.

Bence internet sağlayıcılarından kaynaklı sorun değil hocam. Millenicom ve TurkNet aracı firmalar. Sizin adınıza TT'den port kiralayıp hizmet veriyorlar sadece.

Elinizdeki modemi 1 yıl kullandım. Acayip ısınıyordu hatta modeme fan takmıştım. İnternet var gözüküyordu ama modemden kaynaklı internetim gidiyordu.

Bence internet sağlayıcılarından kaynaklı sorun değil hocam. Millenicom ve TurkNet aracı firmalar. Sizin adınıza TT'den port kiralayıp hizmet veriyorlar sadece.

Elinizdeki modemi 1 yıl kullandım. Acayip ısınıyordu hatta modeme fan takmıştım. İnternet var gözüküyordu ama modemden kaynaklı internetim gidiyordu.

Vallahi bilmiyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım ben peki önereceğiniz modem var mı?

Vallahi bilmiyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım ben peki önereceğiniz modem var mı?

Keenetic'ler var ama onların da fiyatları pahalı olur. Bende ZyXEL vmg 3625 t-50b modem var hocam gayet memnunum. Bu modemin sıfır üretimi yok. Ancak sarı siteden ikinci elini bulabilirsiniz hem daha uygun olur. Bakacağınız ürün kırmızı kutulu olsun ona dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı