İnternet Hat Değerleri Zayıfladı

ozturkfaruk

Kilopat
Daha fazla  
Bir hafta öncesinde kadar modem arayüzünde alabileceğim maksimum hız 77 Mbps civarıydı. Şuan baktığımda ise 40 Mbps. Bunun nedeni nedir sizce? Şuan Türk Telekom’dayım ancak NetSpeed’e başvurmuştum. Pazartesi günü geçiş işlemi tamamlanacak. Sizce kasıtlı olarak mı yapıyorlar bunu?

Tam aradığım konu 1 ocaktan önce 2 modem resmide mevcut hat değerlerim 24+ mb üzerindeydi download'ta şimdi 17MB ve üzeri çıkmıyor. (Paketim 24MB VDSL Vodafone net). Kaç kez aradım arza kaydı arza kaydı üzerine değişen hiçbir şey yok. 6-7 aydır +35 MB kadar destek gören hattım şimdi 17 üzerine çıkamıyor bir küstah müşteri temsilcisine denk geldim.

2 konuşma öncesi birde bölgeme artık bırakın 24'ü 8 MB üzeri verilmeyeceğini desteklemediğini söylüyor bana.

Aslında öyle bir şey yok bal gibi kullandığım internet şuan AKK kaltığı için bildiğin 7 MB altında kullanıyorum gerçekten sahtekarlık bu birde biz size maksimum ulaşabileceğiniz hız olarak onu veriyoruz o size bağlı diyor diyorum. İç tesisat ve dış tesisatta herhangi bir değişim olmadı. Sürekli kullandığım aylardır olan internet ve ulaştığımız hız bu. Bana saçma sapan cevaplar veriyorlar.

Benim diyeceklerim bu kadar her yere yazacağım bu olayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece yerel değil mobil hat değerleri de zayıfladı 4.5G'den düşük bir hız almazdım yılbaşından sonra H+ sistemine geri döndük bırakın 3G hızını almayı çekmemeye başladı. Bu dediğim yer Türkiye'nin başkentinde oluyor Rize'de veya Hatay'da Denizli'de değil.

Dipnot olarak yoğunluğun az olduğu bir İl ilçede oturuyorum, hani benim gibi VDSL kullanan bilinçli tüketici dahil çok yoktur. %90 ADSL ona rağmen bu yapılıyor santral 8 metre uzağımda.

Bende aynı durumdayım arkadaşlar. Akn sonrası TT bir şeyler çeviriyor diye düşünüyorum. Normalde 43-46 Mpbs arası hız alırken 1 haftadır dalgalanmalar yaşıyorum 10 ile 25 Mpbs arası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı