İnternet hat değerlerim nasıl?

dondurmamgaymak

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
265
Çözümler
1
Selam hat değerlerim bu şekilde önceden yaşadığım yerde fiber altyapı vardı 16mbpsti ve 16Mbps alıyordum bazen daha üstünü alıyordum ama şu an yaşadığım yerde altyapı sorguladım ve maksimum 71Mbps gösteriyor benim paketim 16Mbps ama bu hat değerleriyle Wi-Fi ile Speedtest yaptım ve 12Mbps download 3.87Mbps upload aldım önerisi olan var mıdır acaba? İyi akşamlar.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_101.png
    Screenshot_101.png
    103,5 KB · Görüntüleme: 39
Paketinizi yükseltirseniz 50 Mbps civarı hız alırsınız, eğer değerler sıkıntıya girerse 35 Mbps falan da olur.
 
Nasıl yani? 16Mbps'lik internet paketi kullanıyorum.
Hattın anladığım kadarı ile VDSL bağlantı türünü destekliyor. Lakin paketin kötü gibi. 16Mbps yerine en azından 35Mbps bir paket olursa daha iyi olur bence. Bu arada dediğim gibi, hat değerlerinde ki Gecikme kısmında ki download için 20 olan değer hattınızın FashPath olmadığı için.
 
peki FastPath dediğiniz şeyi ben kullanabiliyor muyum ya da varsa nereden açabilirim
Bu mod abonesi olduğunuz internet sağlayıcı ile alakalı. Tabii santral ve eve kadar olan fiziksel hat Telekoma ait, onlarda bazen bu tür şeyler yapabiliyor hem kendi hemde başka firmaya ait kullanıcılar için. Bu problemi sağlayıcınız ile görüşün. Online oyunlarda bu mod önemini çok fazla belli eder. Ama günlük kullanım için pek fazla göze batmaz. Yalnız her türlü download hızınızı en azından 35Mbps yapın bence :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı