İnternet Hat Sahibini Değiştirmek

Karizarezz

Megapat
Yer
Afyon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an evde kullandığımız internet annemin üzerine. Türknet'e başvuracağım yeni internet için ve kendi adıma başvuru yapmak istiyorum. Ekstra belge yollamama gerek var mı yoksa istedikleri belgeleri yolladığım zaman şu an annemin olduğu hattı iptal ederler mi?

Şu an evde kullandığımız internet annemin üzerine. Türknet'e başvuracağım yeni internet için ve kendi adıma başvuru yapmak istiyorum. Ekstra belge yollamama gerek var mı yoksa istedikleri belgeleri yolladığım zaman şu an annemin olduğu hattı iptal ederler mi?
Kullandığınız hat annenizin üzerine ise ve kendi adınıza Türknet'e başvuru yapmak istiyorsanız bunun üç yolu var;

1- Kendi adınıza yeni abonelik gibi başvuru yapıp, annenizin üzerine olan hattı iptal etmelisiniz.
2- Annenizin üzerine olan hattı kendinize aldıktan sonra Türknet'e başvuru yapmak
3- Anneniz adına olan hat için Anneniz adına Türknet'e başvuru yaptıktan sonra kendi adınıza almanız.

Birinci seçeneği tavsiye etmiyorum. Ben olsam 2. Seçeneği uygulardım. Kendileri başka bir sağlayıcıdan hizmet alan bir bireyin sözleşmesini iptal edemezler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı