Çözüldü İnternet hız aşımı ban yedirir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
420 MB/s değil 420 Mbps ile indiriyorsunuz. Epic Games'te GTA 5 yaklaşık 110GB. 37 dakikada indirdiğinize göre 420 Mbps ediyor. 420/8= 52.5 MB/s civarı bir rakam çıkıyor.

İlk sorunuzun cevabı hızlandırmak dediğiniz şey pek legal görünmüyor. Ama böyle bir altyapı mümkün. Dediğinizi daha da açarsanız daha iyi olur.

İkinci sorunuzun cevabı hayır yemezsiniz. Türkiye'de 1000Mbps altyapı hızı ile girip banlanmıyorlar. Siz 420Mbps ile banlanmazsınız.
Az önce Cheat Engine ile yaptığını söyledi fakat hala hızların arttığını söylüyor.
Kullandığınız internet hortumla bahçe sulamak gibidir. Hortumun ucunda ki sizsiniz. Hortumun ağzını genişletmek gelen suyun litresini değiştirmez. Mesele vanasını açmaktır. Buda vanaya müdahele edilmeden mümkün değildir.

Anladım, banada tuhaf gelmişti bileniniz varsa sorayım dedim.

Çarpan verdiğini düşünüyorum. Yani aslında indirin programın fonksiyonunun çevirdiği atıyorum 2MB/S değerini 10X yaparak sadece görseli değiştiriyor olabilir. Akabinde program indirirken aynı anda dosya kontrolü yapmıyor olabilir. Yani kalan 50GB X hızı ile X saniyede indireceğim hesaplamasını yapar. Ve sonrasında sürekli dosya kontrolü yapmak yerine kalan GB üzerinde Anlık indirme hızı ile hesaplama yapar. Siz buradaki indirme hızının çarpanını değiştirdiğiniz için yani 2 değerini 20 değerine çarptığınız için kalan sürede anlık kontrol edilmediği için sanki 20mb ile indiriyormuşsunuz ve indirme bitmiş gibi gözükecektir. Fakat açmaya çalışırsanız muhtemelen dosya kontrolü yapacak ve aslında gerçekte kaldığı yerden devam edecek.

Çarpan verdiğini düşünüyorum. Yani aslında indirin programın fonksiyonunun çevirdiği atıyorum 2MB/S değerini 10X yaparak sadece görseli değiştiriyor olabilir.
Benim fikrim: Muhtemelen yüzde 95'i inmişti ve bir program kullanarak sanki internet hızı hızlıymış ve bütün oyunu indiriyormuş gibi gösterdi.

Hocam kuzenin herhalde Türk Telekom'un ortağı. Ayıptır söylemesi kuzenin evi internetin üzerine mi yaptı? Hocam son olarak internete ne kadar veriyor aylık? Bence günlük 1000 TL vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…