İnternet hız sorunu

RA Backer

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben forumunuzu araştırdım Recep abimin söylediğinede baktım bi konuda '' AKK aşmışsınız suçu win8.1 ' e atmayın '' demiş . Sakın olaki suçu win8.1 e attığımı düşünmeyin fakat bu olan konusunda ne problem var bilemedim .

Şuanda hızım 20Mbit olmasına rağmen indirme hızım neden 3mbit de sabit ? Yani Ttnet Hız testinde fotoğrafta gördüğünüz gibi .

RydVgn.png

Fakat en basitinden bir oyun indirmeye çalışsam ki resimde direk anlayacaksınızdır ne olduğunu . Bu sadece oyun için değil tüm dosyalar için geçerli.

BXl0GQ.png

Olarak gözüküyor sizce nededi AKK mi yoksa başka bir sorun olabilir mi ? Kullandığım WiFİ ' nin sürücülerini güncelledim .

TTnet'in hız testinde normal tarife hızını görürsünüz. O andaki indirme hızını göremezsiniz. AKK'yi aşmışsınız ve indirme hızınız 3Mbit. TTNet'in yeni bir kurnazlığı. Siz hızınız 20Mbit sanıyorsunuz ama TTNet bıyık altından kıs kıs gülüyor ahlaksız!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı