İnternet hız testi yapınca kapanıyor

GerekenAdam

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 i5 11300H 3.11ghz windows 11
50 Mbps internetim var Türk Telekom hız testinde 48 çıkıyor ve internet kapanıyor. Veya video izliyorum kapanıyor. Yani kısacası canı sıkılınca kapanıyor diyebilirim.
Bunun bir çözümü var mı müşteri hizmetlerini aradım gece kapatın diyor onu da denedim yine işe yaramadı. Bir çözüm önerir misiniz?
(Modem yeni değiştim).

50 Mbps internetim var Türk Telekom hız testinde 48 çıkıyor ve internet kapanıyor. Veya video izliyorum kapanıyor. Yani kısacası canı sıkılınca kapanıyor diyebilirim.
Bunun bir çözümü var mı müşteri hizmetlerini aradım gece kapatın diyor onu da denedim yine işe yaramadı. Bir çözüm önerir misiniz?
(Modem yeni değiştim).
Tekrar müşteri hizmetlerini arayın sayıp sövün. Modemi yeni aldığınızı ve interneti düzeltmedikleri takdirde cayma bedeli ödemeden çıkacağınızı, sözleşmenizde yazan %100 müşteri desteğini ihmal eden müşteri temsilcisi olduğu için kendisi hakkında da şikayet kaydı oluşturun. Yarın gelip çözeceklerdir, tecrübeyle sabit.

Tekrar müşteri hizmetlerini arayın sayıp sövün. Modemi yeni aldığınızı ve interneti düzeltmedikleri takdirde cayma bedeli ödemeden çıkacağınızı, sözleşmenizde yazan %100 müşteri desteğini ihmal eden müşteri temsilcisi olduğu için kendisi hakkında da şikayet kaydı oluşturun. Yarın gelip çözeceklerdir, tecrübeyle sabit.

Birazdan arayacağım teşekkür.

Aynı sorundan müzdariptim 3yıl kadar önce. @Sinyor Ezio Auditore'nin dedigini yapmıstım. Düzelttiler gelip. Sonrasında tekrar yasayınca TurkNet'e gectim. Turkelokomda hızım 35i gecmezken şu an 95 sabit alıyorum.
Türk Telekom böyle bir firma ne yazık ki. Bir kere ararsınız gelirler, tekrardan bozulur tekrardan ararsınız vs vs. Haftalık uğruyorlar benim eve, teknik destek ekipleriyle arkadaş oldum. Numaraları var bende kayıt bile açmıyorum. Sorun olunca arıyorum gelip çözüyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı