Çözüldü İnternet hızı 100 Mbps ile sınırlandırılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Holyrabbit23

Hectopat
Daha fazla  
MSI B150 M3 Gaming anakartım var 500/50 internet hızım var ancak Ethernet ayarlarımdan dolayı 100Mbps üstünü kullanamıyorum Speed dubleks sekmesinde 1gbs gözükmemekte Ethernet kablom CAT6 modemim Wi-Fi destekli Superonline modemi.

Çözüm
Hocam problemi çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum bende.

Çözüldü evet. CAT 6 kablosunun içindeki kabloların (belirli bir renk sırasına göre takılması gerekir) yanlış bağlanması nedeniyle olduğu anlaşıldı ve yeniden kablo ucu kesilerek bağlantı sağlandı. Konu kilit.
Benim durum bir tek bende var sanırım, kabloluk bir durum değil benimki. Speedtest Turkcell İzmir sunucunda 500 mbps, diğer her yerde 100 mbps hızım var.
Şimdi statik IP aldım düzeldi. Girdi 60TL daha aylık.
Superonline pişmanlıkmış çok ağır öğrendim.

Aynı sorun bende de var. Wifi 200 Mbps veriyor kablo 100 Mbps. Satın aldığım hızı kullanmam için statik ip lazımsa ücretsiz vermeleri gerekiyor yasal olarak

Sorun kendiliğinden çözüldü. Çok yüksek hız alıyorum.

Son düzenleme:
Hocam problemi çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum bende.

Çözüldü evet. CAT 6 kablosunun içindeki kabloların (belirli bir renk sırasına göre takılması gerekir) yanlış bağlanması nedeniyle olduğu anlaşıldı ve yeniden kablo ucu kesilerek bağlantı sağlandı. Konu kilit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…