revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.562 Makaleler 4 Çözümler 55 14 Haziran 2022 #11 okkymnc dedi: Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Intel Support asistan yüklü değilse yükleyip güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Aklıma gelen son seçenek bu oldu benim. Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr
okkymnc dedi: Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Intel Support asistan yüklü değilse yükleyip güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Aklıma gelen son seçenek bu oldu benim. Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr
O okkymnc Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #12 teşekkür ederim ama yazılım da güncelledim asjfasdas belki güncellemediğim bi şey vardır yine de denicem tekrar teşekkürler revivality dedi: Intel Support asistan yüklü değilse yükleyip güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Aklıma gelen son seçenek bu oldu benim. Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla...
teşekkür ederim ama yazılım da güncelledim asjfasdas belki güncellemediğim bi şey vardır yine de denicem tekrar teşekkürler revivality dedi: Intel Support asistan yüklü değilse yükleyip güncelleme kontrolü yapabilirsiniz. Aklıma gelen son seçenek bu oldu benim. Intel® Driver & Support Assistant Bu uygulama, Intel donanımınız için sürücü ve yazılım güncellemeleri sunar. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla...