İnternet hızı bilgisayarda 10 kat daha yavaş

Arda Çengeloglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi internet hızım 10 kat kadar daha yavaş PC'de. 2-3 hafta öncesinde modemimde bir sorun yaşamıştım teknik ekip gelip modemi değiştirdiler. Aynı zamanda PS5 kullanıcısıyım orada internetimde bir sorun yok 100 download ancak PC'de internet 10 downloada kadar düşmüştü. Öncesinde Discord için DNS ayarı falan yapmıştım bununla bir alakası var mıdır? Varsa da nasıl düzelteceğimi tam olarak bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle DNS ayarlarından dolayı ben Mullvad DNS kullandığımda internet hızım çok düşüyordu

Arama kısmına "ağ sıfırlama" yaz ardından sıfırla sonra restart yap hocam.

BufferBloat testi yapar mısın hocam
1734442218156.png

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi internet hızım 10 kat kadar daha yavaş PC'de. 2-3 hafta öncesinde modemimde bir sorun yaşamıştım teknik ekip gelip modemi değiştirdiler. Aynı zamanda PS5 kullanıcısıyım orada internetimde bir sorun yok 100 download ancak PC'de internet 10 downloada kadar düşmüştü. Öncesinde Discord için DNS ayarı falan yapmıştım bununla bir alakası var mıdır? Varsa da nasıl düzelteceğimi tam olarak bilmiyorum.

Aygıt yöneticisi>ethernet>gelişmiş>speed duplex> 1 Gbps tam ikili yapıp deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı