İnternet hızı bir süre sonra düşüyor

Daha fazla  
Meslek
Journalist
Merhaba,

Türk Telekom kullanıyorum. Henüz geçen ay fiber altyapıya geçtik ve 1 aydır gayet normal bir şekilde ve hızlı bir şekilde kullanıyordum. Modemden uzak olduğum için Wireless adaptör ile internete bağlıyım ancak düne kadar hiç problem yaşamamıştım.

Modemi kapatıp açsam dahi internet yaklaşık 15-20 dakika kadar güzel gidiyor, sonra aniden düşüşe geçiyor ve bir daha çıkamıyor. Örneğin 75Mbps almam gerekirken işte 15-20 dakika kullandıktan sonra 2-3 civarına düşüyor. Geçen günlerde Wireless adaptörü çıkartmak ve başka bir bilgisayara takmak zorunda kalmıştım. Sonra kendi bilgisayarıma taktığımdan beri bu sorunu yaşıyorum ve sanırım problem bundan kaynaklanıyor. Çünkü başka cihazlardan hem 2.4GHz hem 5GHz'den gayet iyi internet alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Edit: Sorun %90 adaptörden kaynaklı. Farklı bir 2.4 adaptör denediğimde stabil ve kesintisiz internet kullanabiliyorum. Adaptörün 2017 ve 2019 sürücülerini kurdum ama değişen bir şey olmadı. 2019 sonrası sürücüler internette var gibi görünüyor ancak programsız yüklemeyi maalesef bulamadım. Bu arada ürün şu;

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı