İnternet hızı birden 1000 Mbps'ye çıktı

vesteerie

Kilopat
Oyun indirecektim birden indirme hızında anormallik fark ettim normalde 2.5MB ile indirme yapıyorum. Ancak yine internet hızında bir artış olmuş. Eskiden de oluyordu bir süre sonra eski haline dönüyordu indirme hızı , bunun sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• vvxv.PNG
    vvxv.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 111
Oyun indirecektim birden indirme hızında anormallik fark ettim normalde 2.5MB ile indirme yapıyorum. Ancak yine internet hızında bir artış olmuş. Eskiden de oluyordu bir süre sonra eski haline dönüyordu. İndirme hızı bunun sebebi nedir?
Türknet kullanıyorsanız gigafiber altyapı gelmiş olabilir.

Oyun indirecektim birden indirme hızında anormallik fark ettim normalde 2.5MB ile indirme yapıyorum. Ancak yine internet hızında bir artış olmuş. Eskiden de oluyordu bir süre sonra eski haline dönüyordu. İndirme hızı bunun sebebi nedir?
Hocam böyleyken sınırları zorlayın bence bi cyperpunk2077 bence muq olur.;D

Oyun indirecektim birden indirme hızında anormallik fark ettim normalde 2.5MB ile indirme yapıyorum. Ancak yine internet hızında bir artış olmuş. Eskiden de oluyordu bir süre sonra eski haline dönüyordu indirme hızı, bunun sebebi nedir?

Superonline kullanıyorsanız 1 ay boyunca fiber kullanıcılarına 1 gbs hız hediye ettiler.

Oyun indirecektim birden indirme hızında anormallik fark ettim normalde 2.5MB ile indirme yapıyorum. Ancak yine internet hızında bir artış olmuş. Eskiden de oluyordu bir süre sonra eski haline dönüyordu indirme hızı , bunun sebebi nedir?
Ne güzel hocam tadını çıkarın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı