Steam İnternet hızı çok düşük

XKenshi

Decapat
Daha fazla  
Oyunu indirirken 5 dakika normal 50 MB indirildikten sonra bir anda 300KB seviyelerine kadar düşüyor ve indirme süresi 15 gün falan oluyor. Hiçbir şekile çözemedim. Eve internet sağlayıcısı tamir etmeye geldi. Modem değişti. Upload hızı Speedtest'lerde gayet normal fakat hiçbir oyun indiremiyorum. Ayrıca interneti yeni almamıza rağmen durum böyle. Sistemim de yeni.

Oyunu indirirken 5 dakika normal 50 MB indirildikten sonra bir anda 300KB seviyelerine kadar düşüyor ve indirme süresi 15 gün falan oluyor. Hiçbir şekile çözemedim. Eve internet sağlayıcısı tamir etmeye geldi. Modem değişti. Upload hızı Speedtest'lerde gayet normal fakat hiçbir oyun indiremiyorum. Ayrıca interneti yeni almamıza rağmen durum böyle. Sistemim de yeni.

Çoğu kişide bu sorun var hocam bir tek sizde değil sorunun kaynağını bilmiyorum bende.

Bızzat cok kez yasadım. Ilk kez gow ındırırken yasamıstım ve farklı bır oyun ındırmeye calıstıgımda sorun yoktu. Daha sonra yasadıgımda ıse sunucu degısımı veya format sorunumu halletmıstı. Sorunun sadece zamanla kendı kendıne cozuldugu de oldu.
Hep aynı oyunda mı oluyor, farklı oyun ındırırken denedın mı? Sunucu degıstırıp sıl yukle yaptın mı? Bunları da dener mısın?

Oyunu nereden indirmeye çalışıyorsun? Kablolu mu bağlı?

Steam hocam evet Ethernet.

Bızzat cok kez yasadım. Ilk kez GoW ındırırken yasamıstım ve farklı bır oyun ındırmeye calıstıgımda sorun yoktu. Daha sonra yasadıgımda ıse sunucu degısımı ve format sorunumu halletmıstı. Sorunun sadece zamanla kendı kendıne cozuldugu de oldu.
Hep aynı oyunda mı oluyor, farklı oyun ındırırken denedın mı? Sunucu degıstırıp sıl yukle yaptın mı? Bunları da dener mısın?

Sunucu değişiminden kastınız nedir? Evet her oyunda oluyor.

Hocam aynı sorun bende de var çok araştırdım ama çözümünü bulamadım. Speedtest yaptığımda 110 Mbps internet hızım gözüküyor ancak Steam'den oyun indirirken ilk yüklemeye başladığında internetin tamamını kullanıyor ama 1 dk sonra 20-30 Mbps arası gidip geliyor. İndirme sunucusu konumu değiştirme ve önbelleği temizlemekte bir işe yaramıyor.

Hocam aynı sorun bende de var çok araştırdım ama çözümünü bulamadım. Speedtest yaptığımda 110 Mbps internet hızım gözüküyor ancak Steam'den oyun indirirken ilk yüklemeye başladığında internetin tamamını kullanıyor ama 1 dk sonra 20-30 Mbps arası gidip geliyor. İndirme sunucusu konumu değiştirme ve önbelleği temizlemekte bir işe yaramıyor.

Hocam sizinki yine iyi 300KB diyorum 1ay 10 gün falan yazıyor yeni sistem aldım oyun yükleyemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı