İnternet hızı en fazla 1 upload oluyor

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım internet çok kötü ve TurkNet'e geçecektik fakat TurkNet'ten adres hız sorguladigim zaman en fazla 15 Mbps 1 upload gözüküyor zaten şimdiki internet bundan da kötü bunu nasıl arttıracağız?

Dosya Ekleri

• 20220320_182844.jpg
    20220320_182844.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 78
Şu an kullandığım internet çok kötü ve TurkNet'e geçecektik fakat TurkNet'ten adres hız sorguladigim zaman en fazla 15 Mbps 1 upload gözüküyor zaten şimdiki internet bundan da kötü bunu nasıl arttıracağız?
Bunun için sizin yapabileceğiniz tek şey komşulardan imza alıp TürkTelekom bölge müdürlüğüne altyapı için dilekçe vermek.

ADSL altyapıda hız bu civarda oluyor ne yazık ki. VDSL veya Fiber altyapısı olan bir evde otursaydınız daha yüksek hızlar alabilirdiniz. Firmalara oturduğunuz bölgede altyapı çalışması yapmayı planlayıp planlamadıklarını sorabilirsiniz. Eğer planları yoksa başvuruda bulunabilirsiniz fakat çok da umutlu olmayın derim.

ADSL altyapıda hız bu civarda oluyor ne yazık ki. VDSL veya Fiber altyapısı olan bir evde otursaydınız daha yüksek hızlar alabilirdiniz. Firmalara oturduğunuz bölgede altyapı çalışması yapmayı planlayıp planlamadıklarını sorabilirsiniz. Eğer planları yoksa başvuruda bulunabilirsiniz fakat çok da umutlu olmayın derim.

Sonsuza kadar çok kötü internetle gideceğiz yani.

Bu kadar ümitsiz olmanıza gerek yok. Ben de 10 yıl kadar ADSL kullandıktan sonra VDSL'e kavuştum. Bu sıralar altyapı çalışmaları da eski yıllara nazaran daha da arttı, sizin bölgenize de sıra gelecektir diye düşünüyorum.

Şans işi o zaman altyapı işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı