- Makaleler
- 9
Daha fazla
Altyapı kötü abi, ne beklersin?
Türkiye'nin interneti malum ayrıca 50 Mbps internetim var, daha 8 Mbps'den yukarı çıktığını görmedim.Modem arayüzünden hat değerlerini paylaşabilir misin?
Daha hiçbir şey görmeden nasıl koydunuz hocam bu teşhisi?
Türkiye'nin internetinde değil, internet operatörlerinde sıkıntı var. Altyapı yeterli sayılacak düzeyde. Yurt dışı çıkışları yetersiz, fiber altyapı yatırımları yetersiz. Bugün mevcut bakır kablo altyapısı ile AKK'siz 100Mbps internet 10TL gibi komik rakamlara sınırsız olarak satılabilir. 10TL dediğimde kar payı dahil. 6TL gibi bir rakama geliyor daire başı. Ama bizim operatörlerimiz o kadar iyiler ki o fiyata telefon aboneliği bile vermiyorlar. Elin Fransız şirketi 4.5G ile sınırsız interneti 15€'ya sağlayıp yıllık 30Milyon€ kar ile geçinirken, bizimkiler bizi soyup 7Milyar€ ile geçinemiyor. Durum bundan ibaret, maalesef...Türkiye'nin interneti malum ayrıca 50 Mbps internetim var, daha 8 Mbps'den yukarı çıktığını görmedim.
Modem eski bir şey idi. İlk olarak 8 Mbps paket varken verildi o modem acaba sorun modemde mi ?
En fazla 16 Mbps.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.