İndirme yaptığınız sitenin sunucuları yavaş olabilir.
büyük ihtimalle öyle ne yapabilirim ?İndirme yaptığınız sitenin sunucuları yavaş olabilir.
uygulama önerebilir misiniz hocam 2 saattir inmiyor vallaHocam böyle internetten bir şey indirirken free download uygulamasını falan kullanın. Sitelerin belirli bir indirme hız sınırı var. Çok gıcık bozucu bir şey. Uygulamaya linki kopyalayıp başlat dediğiniz de aradaki muazzam farkı göreceksiniz.
indirdiğim şeyde robot doğrulaması var uygulamada bir web sitesi çıktı diyorFree download manager. Free Download Manager - download everything from the internet
Dosyanın yüklenmesini iptal edin, hangi siteye giriyorsanız yükle butonuna sağ tık yapıp bağlantıyı kopyala yapın. Uygulama da sol üstte + var, tıklayıp linki yapıştırın ve başlatın.
ben bunu rampage kulaklık almıştım laptop mikrofonu okumuyordu onun için indiriyordum pcde sıkıntı yok başka bilgisayarda denedim kulaklığı aynı şekilde okumadı driverına baktım o da yok ses geliyor ama mikrofon yokNasıl yani?
tıkladığım yer burası ama olmuyor burayıda denedimÜstte ki https: bağlantısını kopyalayıp free download uygulamasına girin. Ya da bunu indir derken illa bir yere tıklamış olmanız lazım, onu kopyalayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.