w1tcherss Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 İnternet hızı cok kotu degil ama yavas indiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.878 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #11 İlk defa görüyorum hocam böyle bir şeyi. Uygulamayı çok uzun süredir kullanıyorum ama hiç karşılaşmadım. Bilmiyorum mâlesef. Artı 0 Eksi
İlk defa görüyorum hocam böyle bir şeyi. Uygulamayı çok uzun süredir kullanıyorum ama hiç karşılaşmadım. Bilmiyorum mâlesef.
KS KS w1tcherss Femtopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #12 Pledo dedi: İlk defa görüyorum hocam böyle bir şeyi. Uygulamayı çok uzun süredir kullanıyorum ama hiç karşılaşmadım. Bilmiyorum mâlesef. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam inmesini beklicez mecbur yarısı indi Artı 0 Eksi
Pledo dedi: İlk defa görüyorum hocam böyle bir şeyi. Uygulamayı çok uzun süredir kullanıyorum ama hiç karşılaşmadım. Bilmiyorum mâlesef. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam inmesini beklicez mecbur yarısı indi