İnternet hızı nasıl arttırılır?

Size zahmet şu linkten bir altyapı sorgulaması yapar mısınız? Yaptıktan sonra sonuçları paylaşın lütfen.

Evet öyle de , dediğim gibi bu sefer de tanıdık yoksa bir işe yaramıyor. Klasik tece. Ben verdim 6-7 sene önce. Hala 30 mb devam

Evet öyle de, dediğim gibi bu sefer de tanıdık yoksa bir işe yaramıyor. Klasik tece. Ben verdim 6-7 sene önce. Hala 30 MB devam

Bir arkadaş 8-9 kişi imza atmış muhtarın TTNET'e göndermesi ile kabul edilmiş birkaç aya çalışmalar başlanıcakmış.

Dilekçe ne fayda vericek hocam
Evet öyle de , dediğim gibi bu sefer de tanıdık yoksa bir işe yaramıyor. Klasik tece. Ben verdim 6-7 sene önce. Hala 30 mb devam

En azından resmi bir girişimde bulunmuş olursunuz hocam. Kayıtlara geçer ve şimdi olmasa bile önümüzdeki süreçte plana dahil edilir belki.
Biz 61 Mbps destekleyen bir VDSL altyapıya sahip binamız için dilekçe verdiğimizde 2.5 ayda bütün işlemler hallolmuştu.
Süreci anlattığım konuyu okuyabilirsiniz: TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Hocam ne kadar ödüyorsun?
1.000Mbps almak yerine neden 100 alıyorsun?

Hocam ne kadar ödüyorsun?
1.000Mbps almak yerine neden 100 alıyorsun?
O zamanlar TT altyapısında (metro ethernet hariç) 100 Mbps üzerinde hızlar satılmıyordu. O yüzden 100'lük paket almıştım. Şu an için bana yeterli geliyor, ileride lazım olursa geçeriz.
Modem kirası dahil 470 lira ödüyorum.

Çok iyimiş bende işte 530TL ödüyorum 7mbps internete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…