İnternet hızı nasıl arttırılır?

Size zahmet şu linkten bir altyapı sorgulaması yapar mısınız? Yaptıktan sonra sonuçları paylaşın lütfen.
Screenshot_2025-03-30-00-54-53-887_com.android.chrome.jpg

Beni etiketlemişsiniz hocam.
Konuyu şöyle bir okudum da dilekçe verip beklemekten başka çare yok gibi duruyor maalesef. Fiberin havadan veya yerin altından geçmesi bir şeyi değiştirmez, fiber aynı fiberdir. Dolayısıyla konunun onunla alakası yok da dediğim gibi dilekçeyle başvuru yapıp ara ara (çok da darlamadan) akıbetini sormak iyi olur diye düşünüyorum.
Evet öyle de , dediğim gibi bu sefer de tanıdık yoksa bir işe yaramıyor. Klasik tece. Ben verdim 6-7 sene önce. Hala 30 mb devam 😂

Dilekçe ne fayda vericek hocam :(
Evet öyle de , dediğim gibi bu sefer de tanıdık yoksa bir işe yaramıyor. Klasik tece. Ben verdim 6-7 sene önce. Hala 30 mb devam 😂

En azından resmi bir girişimde bulunmuş olursunuz hocam. Kayıtlara geçer ve şimdi olmasa bile önümüzdeki süreçte plana dahil edilir belki.
Biz 61 Mbps destekleyen bir VDSL altyapıya sahip binamız için dilekçe verdiğimizde 2.5 ayda bütün işlemler hallolmuştu.
Süreci anlattığım konuyu okuyabilirsiniz: TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

En azından resmi bir girişimde bulunmuş olursunuz hocam. Kayıtlara geçer ve şimdi olmasa bile önümüzdeki süreçte plana dahil edilir belki.
Biz 61 Mbps destekleyen bir VDSL altyapıya sahip binamız için dilekçe verdiğimizde 2.5 ayda bütün işlemler hallolmuştu.
Süreci anlattığım konuyu okuyabilirsiniz: TT altyapısında VDSL'den fibere geçiş sürecim

Hocam ne kadar ödüyorsun?
1.000Mbps almak yerine neden 100 alıyorsun?

Hocam ne kadar ödüyorsun?
1.000Mbps almak yerine neden 100 alıyorsun?
O zamanlar TT altyapısında (metro ethernet hariç) 100 Mbps üzerinde hızlar satılmıyordu. O yüzden 100'lük paket almıştım. Şu an için bana yeterli geliyor, ileride lazım olursa geçeriz.
Modem kirası dahil 470 lira ödüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı