İnternet hızı nasıl aşırı düşürülür?

• Konuyu başlatan TSML
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.302
O söylediğinizi yemezse çocuk 5 leveldir gerçekten sinir olduğm kişiler geldi ve tek zevk kaynağım olan olan oyunu oynamamı engelliyor aşırı sinir bozucu.

Hocam hiçbiri olmaz ise eğer şöyle bir şey geldi aklıma onu yaparsınız. Ona çok güzel bir oyun bildiğinizi söyleyin, büyük ihtimal oyunu merak edecek ve indirmenizi isteyecek. 30 megabayt gibi küçük bir oyun indirin, hemen inmesi için telefonu Bilgisayar'ın yanında tutacağınızı söyleyin. CS:GO maçınız bitene kadar oyunun daha inmediğini söyleyin ve maç bitince oyunun indiğini söyleyip telefonu verin, oyunu övdüğünüz için muhtemelen bir süre başından kalkmayacaktır.

Hocam tepki gelirse yazar mısınız? Cidden çok merak ediyorum :D.
Gece saatlerine doğru gelir sinir bozucu insanlar olduğu için odamda duruyorum.
Hocam hiçbiri olmaz ise eğer şöyle bir şey geldi aklıma onu yaparsınız. Ona çok güzel bir oyun bildiğinizi söyleyin, büyük ihtimal oyunu merak edecek ve indirmenizi isteyecek. 30 megabayt gibi küçük bir oyun indirin, hemen inmesi için telefonu Bilgisayar'ın yanında tutacağınızı söyleyin. CS:GO maçınız bitene kadar oyunun daha inmediğini söyleyin ve maç bitince oyunun indiğini söyleyip telefonu verin, oyunu övdüğünüz için muhtemelen bir süre başından kalkmayacaktır.
Sorun 1 maçlık değil hocam 3 gündür evde hiçbirşey yapamıyprum çocuk sayesinde kullandığı telefon max 32gb ne halt yiyo bu çocuk bu telefonla da interneti kullanamıyoruz gerçekten bunaldım.

Gece saatlerine doğru gelir sinir bozucu insanlar olduğu için odamda duruyorum.

Sorun 1 maçlık değil hocam 3 gündür evde hiçbir şey yapamıyprum çocuk sayesinde kullandığı telefon Max 32 GB ne halt yiyor bu çocuk bu telefonla da interneti kullanamıyoruz gerçekten bunaldım.

Şu an aynı şekilde bende misafirler yüzünden odama hapis oldum, Allah'tan çocukları yokta sizin gibi bir derdim yok :D

Eve gelince bakıcam hocam dışarda yemek yiyolar şuan eve gelip konucaklarda evimize onları bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı