Türk Telekom 75 Mbps limitsiz Hiper kullanıyorum.
Ping 8
Jıtter 3
Download 19.2
Upload 7.6
Normal mi?
En son nisan ayında ortalama 29,09 Mbps olarak açıklanmıştı. 8-9 ay içinde 35 Mbps civarına yükselmiştir belki ortalaması.![]()
Bence güzel ben görsem o hızı dua ederim Max benim alabileceğim hız 32 Mbps oda çökme falan olmazsa şu an 24 kullanıyorum.
Yav anlamıyonuzmu arkadaşım adam 75'lik paket kullanıyor onun parasını ödüyor ama 19 alıyor neden anlamıyonuz çıldıracağım.
Ne yalan konusuyum okumadım kusura bakmayın@CLAUDRESSED Evet anlayamıyorlar maalesef. Yazma var ama okuma yok...
Konu sahibi maksimum 75Mbps destekleyen bir paket kullanıyor, aldığı hız 19Mbps. Biraz dikkatli okuyun.
@CLAUDRESSED Evet anlayamıyorlar maalesef. Yazma var ama okuma yok...
19 Mbps'den bahsediyorum zaten.
Güncel veri bulamadım. En son nisan ayınınki var. Nisan ayının öncesinde de hep ondalık sayılarla yükselerek gelmiş. Bence tahminimi yüksek bile söylemiş olabilirim. Hatta nisan ayından sonra bir çok zam yapıldı. İnsanlar ucuz olsun diye bir çok kesim yavaş internetlere geçiş yaptı. Ortalama yükseleceğine düşmüş bile olabilir.Çok büyük bir fark varmış hocam. Ne yaptınız öyle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.