İnternet hızı normal mi?

@CryCasher 500 Mbps altını görmem Single yapsam da. 2 günlük değişen hiçbir şey yok. Onlar bir kenara. Konu sahibi neredeyse 100 Mbps upload almış, benim de almam gerekirdi Turkcell kaynaklı bir şey olsaydı. Her şey aylardır olduğu yerde duruyor.

Kanka 1000'den 500'e inmem diyosun ben ne diyorum sen ne diyorsun kanka la xd internetini sifirla 100 upload goruceksin.

@CryCasher 500 Mbps altını görmem single yapsam da. 2 günlük değişen hiçbir şey yok. Onlar bir kenara. Konu sahibi nerdeyse 100 mbps upload almış, benim de almam gerekirdi Turkcell kaynaklı bir şey olsaydı. Her şey aylardır olduğu yerde duruyor.
Arkadaş doğru söylüyor. Reset atıp çözün. Benim yükleme hızım da 10 civarı idi. Müşteri hizmetlerini aradım, reset attırdı. Şu an 90 100 arası bazen 110 falan oluyor işte.

Olma bence kanka Turkcell 1 gbit verdi ama 105 Mbps'sini kullanabiliyorum geri kalan 20 Mbps bayildi normalde paketim 200 Mbit ama ben 21 22 Mbps'ini kullanabiliyorum ve hiç stabilde değil kayip 3 Mbps = 24 Mbit 1 gbitteki kayip 160 Mbit ping degerleride cok kotu Tekirdağ'da yani İstanbul'a yakin bir yerdeyim Almanya 48 ping TR serveri 7-8 ping aliyorum benim burada Türk Telekom VDSL kullanan arkadas daha az ping aliyor sen dusun.
Pinginiz iyi. Daha ne olsun. Hız değerleri için teknik ekip çağırın. Turkcell, FTTH abonelerine çok kaliteli hizmet veriyorlar. Adamlar bizim 24 dairelik binaya ileriye dönük olsun diye 80 Gbit destekli altyapı çektiler. Teknik desteği çağırın.

İnternet simetrik degil 2 gunlugune boyle oldu sadece 936/20 normal fakat Single test ile yaptiginizda gercek hizini goreceksiniz uploadda değil de dowloadda bayağı bir dusus olacak.
Singleda hızım gayet ideal. Steam, Epic, Origin, İDM, Youtube indirmelerinde 105-117 MB/s arası indiriyor. 1Gbit bağlantı böyle olur zaten. Sizin beklentiniz daha yüksekse, bilemiyorum.

Single bu şekilde ve tek hat üzeri için çok iyi bile.

Ekran Görüntüsü (91).png

Son düzenleme:
Pinginiz iyi. Daha ne olsun. Hız değerleri için teknik ekip çağırın. Turkcell, FTTH abonelerine çok kaliteli hizmet veriyorlar. Adamlar bizim 24 dairelik binaya ileriye dönük olsun diye 80 gbit destekli altyapı çektiler. Teknik desteği çağırın.

Single'da hızım gayet ideal. Steam, Epic, Origin, IDM, YouTube indirmelerinde 105-117 MB/s arası indiriyor. 1gbit bağlantı böyle olur zaten. Sizin beklentiniz daha yüksekse, bilemiyorum.

Single bu şekilde ve tek hat üzeri için çok iyi bile.

Eki Görüntüle 1520740

Ankara'da mi yasiyorsun. Ankara'da yasiyorsan sence Ankara'dan Ankara'ya 16 ping normal mi ya da Tekirdağ'da oturuyorum hemen İstanbul'un dibindeyim 7-8 ping fiber ile alirken Türk Telekom VDSL 5 ping alinca bu Superonline'nin iyi oldugu anlamina mi geliyor geliyorsa sorun yok senin dedigine gore bakir kablo fiberden daha yavas kanka oradaki 800 Mbit internetin 160 mbitide zaten az bir şey değil mi ulkemize gore.

Son düzenleme:
Ankara'da mi yasiyorsun. Ankara'da yasiyorsan sence Ankara'dan Ankara'ya 16 ping normal mi ya da Tekirdağ'da oturuyorum hemen İstanbul'un dibindeyim 7-8 ping fiber ile alirken Türk Telekom VDSL 5 ping alinca bu Superonline'nin iyi oldugu anlamina mi geliyor geliyorsa sorun yok senin dedigine gore bakir kablo fiberden daha yavas kanka oradaki 800 Mbit internetin 160 mbitide zaten az bir şey değil mi ulkemize gore.
Hayır, Ankara'da yaşamıyorum. Ankara'ya 600 KM mesafedeyim. Bence çok takıntı ediyorsunuz. Single'da 120 130 160 kayıp var yada 16 ms ping ölçüyor diye Superonline hizmeti iyi vermiyor anlamına gelmez. Cs go Almanya serverlerinde 44 ping, Pubg'de 46 ping, BF 5 51 ping alıyorum. Steam indirmesinde 100 ile 117 MB/s indirme alıyorum. Daha ne olacak.

Hayır, Ankara'da yaşamıyorum. Ankara'ya 600 km mesafedeyim. Bence çok takıntı ediyorsunuz. Single'da 120 130 160 kayıp var ya da 16 ms ping ölçüyor diye Superonline hizmeti iyi vermiyor anlamına gelmez. CS:GO Almanya serverlerinde 44 ping, PUBG'de 46 ping, BF 5 51 ping alıyorum. Steam indirmesinde 100 ile 117 MB/s indirme alıyorum. Daha ne olacak.

Sorun o degil sorun VDSL'in nasıl fiberden hizli oldugu. Tam tersi olmali VDSL de kayip fiberde hiç kayip olmamali VDSL'de fiberden daha yuksek ping olmali ama Türk Telekom'un VDSL 0 kayip ve Superonline'nin fiberine gore dusuk ping aliyorsun VDSL'de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı