İnternet hızı paketten düşük, ne yapılmalı?

Fury52

Megapat
Makaleler
3
Yer
Ordu/Fatsa
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar hattımda 76 MBPS hız tanımlı ama speed test yaptığımda sonuç hep 50 MBPS çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bizde normal gözüküyor diyorlar. Ama online işlemlerde 50 MBPS lik paket yazıyor ondan olabilir mi? Ne yapmam lazım?
a.PNG

2131231231.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar hattımda 76 MBPS hız tanımlı ama speed test yaptığımda sonuç hep 50 MBPS çıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım bizde normal gözüküyor diyorlar. Ama online işlemlerde 50 MBPS lik paket yazıyor ondan olabilir mi? Ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 283200
Eki Görüntüle 283201

Ben de 12 mbit adsl olarak alıyorum ilgili şirketten fakat 9 mbiti geçmiyor. Altyapı yoğunluğuna ve santral uzaklığına göre sana tanımlanan hızı tam alabilme şansın değişiyor. Modeminde hattına tanımlı hız 77 mbit olarak gözüküyor fakat online işlemlerde 50 mbit tanımlı gözüküyor diyorsun. Müşteri hizmetlerine bi sormanı önerirm.

Son düzenleme:
Satın aldığınız paketin hızının üstüne çıkamazsınız. Değerleriniz güzel, müşteri hizmetleriyle görüşüp daha üst seviye paketlere geçiş yapabilirsiniz.

16 MBPS'lik paket alıp evine 1-2 ulaşan arkadaşlarla beraber, başlığa geldik gördük. Üzüldük gidiyoruz. :tırnak:

Sende şu 100 Mbps'ye kadar 58 TL paketi mi aldın? Yoksa evraklara 50 Mbps mi işaretledin? Sana verilen hız şuan 77 Mbps'ye yakın gözüküyor. Ama indirme olandan fazla çıkmış. Kablosuz mu test yapıyorsun? 100 Mbps çıkarılmasını işte SNR 14'ten aşağı düşmezse bak işte. Kopma ve benzeri var mı diye. Ve şu modemlerin bu ara yüzleri berbat.

Paketim 100 MBPS ama online işlemlerde 50 MBPS tanımlı.

Sende şu 100 Mbps'ye kadar 58 TL paketi mi aldın? Yoksa evraklara 50 Mbps mi işaretledin? Sana verilen hız şuan 77 Mbps'ye yakın gözüküyor. Ama indirme olandan fazla çıkmış. Kablosuz mu test yapıyorsun? 100 Mbps çıkarılmasını işte SNR 14'ten aşağı düşmezse bak işte. Kopma ve benzeri var mı diye. Ve şu modemlerin bu ara yüzleri berbat.
Evet Netspeed 58 TL olan tarifesini aldım. 100 MBPS olan yeri işaretledim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı