İnternet hızı sürekli dalgalanıyor

O zaman altyapıdan kaynaklı. Ev eskiyse fare benzeri bir kemirgen kablolara dadanmış olabilir.
onu da düşündüm ancak kablolama tamamen kablo yatağından yapılmış . yeniden çekmek için bile dışardan kablolamak gerekiyor

O zaman altyapıdan kaynaklı. Ev eskiyse fare benzeri bir kemirgen kablolara dadanmış olabilir.
merak ettiğim şey şu hat değerlerim normal midir?
ya da normal ise sağlayıcım bana interneti standart şekilde veriyor mu? gibi soruları nasıl anlayabilirm

Onu da düşündüm ancak kablolama tamamen kablo yatağından yapılmış. Yeniden çekmek için bile dışarıdan kablolamak gerekiyor.

Merak ettiğim şey şu hat değerlerim normal midir?
Ya da normal ise sağlayıcım bana interneti standart şekilde veriyor mu? Gibi soruları nasıl anlayabilirm.

Dalgalanmalar normal değil. Normalde stabil bir internet hızı almanız lazım bu sorunu sadece internet sağlayıcınızın göndereceği ekip cevaplar ve çözer. Test yaparlar , hızınızı kontrol ederler buna benzer bazı işlemler yapıp olumlu ya da olumsuz cevap verirler. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok ve yapmamanız lazım. Gereksiz müdahale yaparsanız kullanıcı hatası diyebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı