İnternet hızı verilenin altında

L1XZ

Decapat
Makaleler
1
Millenicom'a geçtik ve altyapı olarak 49Mbps destekliyormuş, altyapımız 36Mbps internet 80TL civarı bir şey verdik fakat 24'ten yukarıya çıktığını hiç göremedim. Hatta şu an 18 civarlarında maalesef. Bunun sebebi nedir acaba?

Kablosuz bağlanıyor iseniz büyük bir kayıp yaşıyor olabilirsiniz. Bazen genel olarak tüm X markası kullanıcılarının hızları düşebiliyor, bir çalışma oluyorsa falan. Ayrıca internet hızınız, kaç cihazın modeme bağlandığına, çevrede kaç kişinin ne kadar internet kullandığında göre değişebiliyor.

Kablosuz bağlanıyor iseniz büyük bir kayıp yaşıyor olabilirsiniz. Bazen genel olarak tüm X markası kullanıcılarının hızları düşebiliyor, bir çalışma oluyorsa falan. Ayrıca internet hızınız, kaç cihazın modeme bağlandığına, çevrede kaç kişinin ne kadar internet kullandığında göre değişebiliyor.
kablolu bağlantı kullanıyorum masa üstü
Hat değerlerinizi atın bakalım hocam hemen firmaya suç bulmayalım. Çoğu şikayet eden insanın hat değerleri berbat oluyor. Sizinki öyle olmayabilir yanlış anlaşılmasın.
merhaba pek bilmediğimden soruyorum nerden öğrenebilriim hat değerlerini atayım

kablolu bağlantı kullanıyorum masa üstü

merhaba pek bilmediğimden soruyorum nerden öğrenebilriim hat değerlerini atayım
Başka cihazlarda deneyin, onlarda durum nasıl?

Modem ara yüzüne girin hocam. Oradan xDSL verileri yazar o sekmenin ekran görüntüsünü paylaşın.

1624907449165.png

Buradan nereye gireceğim acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı