Hocam trafik yöneticisi olabilir. Arayüzü tam bilemiyorum. Bilmediğim bir modem sanırım.
Hocam trafik yöneticisi olabilir. Arayüzü tam bilemiyorum. Bilmediğim bir modem sanırım.
Yanlış söylemişim hocam sistem günlüğüne gireceksiniz. Kusuruma bakmayın.
Hocam sizin hattınız en fazla 27 mbps destekliyor ve SNR değeriniz çok düşük. Dolaptan çok uzaktasınız veya altyapınız aşırı eski. Zayıflama da bir hayli fazla. Hız düşüklüğünün sebebi bu. Paket olarak hangi paketi bağladılar?Eki Görüntüle 1087797
burası oluyor sanırsam
valla tam bilmiyorum bunu düzeltmenin hiç bir yolu yok mu peki bidliğim kadarı aşırı eski altyapı tarife olarak 36mpbs 4 upload gibi bişe olması lazımHocam sizin hattınız en fazla 27 mbps destekliyor ve SNR değeriniz çok düşük. Dolaptan çok uzaktasınız veya altyapınız aşırı eski. Zayıflama da bir hayli fazla. Hız düşüklüğünün sebebi bu. Paket olarak hangi paketi bağladılar?
Hocam bu altyapıya bu hızı verince düşmeler oluyor hattı zorluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp hızınızı 20 mbps'ye sabitlemelerini isteyebilirsiniz.valla tam bilmiyorum bunu düzeltmenin hiç bir yolu yok mu peki bidliğim kadarı aşırı eski altyapı tarife olarak 36mpbs 4 upload gibi bişe olması lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.