TacsizKralTR
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhaba. Uzun süredir devam eden bir sorun bu. Evde 2 tane modem var 1 tanesi ana modem 2. de odama bağladığım diğer modeme bağlı olan uzatıcı mı deniyor ne deniyor o şekilde kullandığım modem. Şimdi şöyle örneğin bir video izliyorum açtığım zaman sorunsuz ama bir 10 saniye sonra internet hızım 30KBlere düşüyor. O sekmeyi kapatıp Speedtest'e girdiğim zaman 24Mbps görüyorum. İnternetim 75Mbps modemin dibindeyim bilgisayarda böyle bir sorun yok sadece telefonumda var. İndirme vb yaparken de aynı sorunu yaşıyorum. Wi-Fi'yi kapa aç yaptığımda tekrar bir 10 saniyeliğine düzeliyor ama sonra geri aynı şey oluyor. Statik IP girmeyi denedim modemi kapa aç yapmayı denedim düzeltemedim. Diğer modem odamdan çok az çekiyor ama ona bağlandığımda 300KB falan görüyorum her zaman yani onda aynı sorun yok sanırım. Sorun modemin ayarlarında gibime geliyor. 1. modem Türk Telekom 300Mbps destekleyen bir modem eğer çok lazımsa modelini öğrenebilirim. 2. ve odamdaki ise Huawei'nin TTNET modemi aynı şekilde onu da öğrenebilirim. Sanırım modem ayarlarında bir yanlışlık yaptım bilgili birisi ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?