İnternet hızı yıllardır yavaş

OKerem0048

Hectopat
Merhaba benim evimde yıllardır internet yavaş. Birkaç gün önce daha yüksek bir pakete geçtim ve hız neredeyse hiç değişmedi. Müşteri hizmetleri gelip bir şeyler yaptılar fakat hiçbir değişiklik olmadı hala hızı aynı. Evimin içindeki dls kablosu yaklaşık 10 yıllık. Kablonun eski olması ile alakalı olabilir mi internetimin yavaş olması?

Merhaba benim evimde yıllardır internet yavaş. Birkaç gün önce daha yüksek bir pakete geçtim ve hız neredeyse hiç değişmedi. Müşteri hizmetleri gelip bir şeyler yaptılar fakat hiçbir değişiklik olmadı hala hızı aynı. Evimin içindeki dls kablosu yaklaşık 10 yıllık. Kablonun eski olması ile alakalı olabilir mi internetimin yavaş olması?

Hocam gök netten altyapı sorgulayıp SS atın ve ayrıca modem arayüzünden hat değerleriniz atınız.

CAT kablo türleri var hocam. Eski olmasıyla alakalı olabilir. O kablonun ucuna herhangi bir tanesini bağlamak gerekiyor. Pek bilgili değilim ama Türk Telekom'dan gelen ekip bize ücretsiz bir şekilde bağladı. Altyapıyla ilgili de olabilir.

192.168.1.1 hat değerlerinizi atınız.
Göknet altyapı sorgulama atınız.

Hocam gök netten altyapı sorgulayıp SS atın ve ayrıca modem arayüzünden hat değerleriniz atınız.
Hocam göknetten sorgulama yapınca bu çıktı fakat hat değerlerinin nerede olduğunu anlayamadım arayüz kısmından hangisini atmam gerekiyor tam olarak?

Dosya Ekleri

• göknetaltyapı.png
    göknetaltyapı.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı