İnternet hızı yüksek ama internet kullanılamıyor

Senpai095

Hectopat
Arkadaşlar speedtestten bakıtğımda (bir şekilde gireiblirsem) hızım 90Mbps çıkıyor ama YouTube ve belirli siteler harici hiçbir yere giremiyorum. Oyun oynamaya çalıştığımda internete bağlı değilsin diyor direkt oyunlara giremiyorum bile. Millenicom müşteri hizmetlerini aradağımda hızınız normal gözüküyor deyip konuyu kapattılar. Ne yapmalıyım?

1750972690218.png

Arkadaşlar speedtestten bakıtğımda (bir şekilde gireiblirsem) hızım 90Mbps çıkıyor ama YouTube ve belirli siteler harici hiçbir yere giremiyorum. Oyun oynamaya çalıştığımda internete bağlı değilsin diyor direkt oyunlara giremiyorum bile. Millenicom müşteri hizmetlerini aradağımda hızınız normal gözüküyor deyip konuyu kapattılar. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2521507
Aklıma ilk gelen: Milennicom'da güvenli internet diye bir seçenek/durum var mı, onu sor, varsa kapattır öncelikle.

İkinci gelen yok.

Sorunun Millenicom'da olması lazım. Millenicom kullanan çoğu kişi bende dahil benzer sorunlar yaşıyoruz.

Altyapı Superonline mi?

Hayır Türk Telekom altyapısı.

Sorunun Millenicom'da olması lazım. Millenicom kullanan çoğu kişi bende dahil benzer sorunlar yaşıyoruz.

Hocam vallahi delireceğim DNS ayarlarını değiştiriyorum modemresetliyorum öyle duruyor TurkNet'e geçiş işlemi başlattım. Umarım geçince düzleir

Eki Görüntüle 2521507
Millenicom üzerinden ben de sorun yaşıyorum. Şu günlerde fazlasıyla problemli olduğu yetmezmiş gibi müşteri hizmetlerine de ulaşmak işkence.

Millenicom üzerinden ben de sorun yaşıyorum. Şu günlerde fazlasıyla problemli olduğu yetmezmiş gibi müşteri hizmetlerine de ulaşmak işkence.

Hocam ulaşınca zatne karşınıza çıkan kişi hiçbir bilgisi olmayan biri oluyor çözüm üretme ihtimali 0

Arkadaşlar çözdüm. Çözüm olarak internet sağlayıcımı Millenicom'dan TurkNet'e geçirdim. Genel olarak 1.5 2 sene kadar sıkıntısıız bir internet vermiş olsa da ilk defa sıkıntıım olduğunda da hiçbir yardımları dokunmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı